Meghan Markle, imagini tandre la prima ieșire în public cu Archie. Micuțul e adorabil!

Publicat pe

După ce l-a ținut două luni departe de blițurile fotografilor, Meghan Markle l-a scos în sfârșit pe Archie în lume, la câteva zile după botez. Ducesa de Sussex nu se putea stăpâni să își sărute și să își îmbrățișeze fiul!

După ce, la finele săptămânii trecute, Meghan Markle și Prințul Harry au ținut o lume întreagă pe jar până au dat publicității primele fotografii cu micuțul Archie, pe care l-au ținut ascuns de ochii curioșilor timp de două luni, iată că acum Ducesa de Sussex și-a surprins fanii din plin.

Archie a mers la primul lui meci de polo să-și susțină tatăl

Meghan Markle și micuțul Archie au ieșit pentru prima oară împreună, Ducesa de Sussex ducându-și fiul pentru prima oară la un meci de polo unde a jucat tatăl lui, Prințul Harry. Îmbrăcată într-o rochie lejeră de culoare kaki, la care a accesorizat o pereche de ochelari oversized, Meghan Markle și-a îmbrățișat și sărutat bebelușul în permanență. La eveniment, Ducesa de Sussex a fost însoțită de cumnata ei, Kate Middleton și de copiii acestuia, Prinții George, Louis și Prințesa Charlotte, care au venit la meci să-i facă galerie Prințului William, care a jucat, de asemenea polo.

Îmbrăcat într-un costumaș alb, simplu, cu piciorușele goale și căpșorul neacoperit, micuțul Archie era adorabil și nici nu e de mirare că Meghan nu se putea abține să îl sărute și să îl îmbrățișeze protector. Cât despre fotografi, aceștia au fost extrem de fericiți că au putut în sfârșit să îl fotografieze pe Archie în voie, pentru că, până acum, părinții lui au fost destul de zgârciți în această privință.

Foto: Northfoto, Instagram

Meghan Markle, imagini tandre la prima ieșire în public cu Archie. Micuțul e adorabil!Meghan Markle, imagini tandre la prima ieșire în public cu Archie. Micuțul e adorabil!
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter