Meghan Markle, viitoarea prințesă rebelă. Încalcă protocolul frecvent, așa cum o făcea Lady Di. Ținuta cu care a dat lovitura | FOTO

Publicat pe

Cultura americană în care a crescut sau pur și simplu un spirit ușor rebel, o fac pe Meghan Markle să încalce destul de des protocolul Casei . Regale britanice. Nu grav, dar evident, fapt ce îi determină pe mulți să o compare tot mai des cu Prințesa Diana, mama prinților William și Harry.

Meghan Markle, viitoarea prințesă rebelă. Încalcă protocolul frecvent, așa cum o făcea Lady Di. Ținuta cu care a dat lovitura | FOTOMeghan Markle, viitoarea prințesă rebelă. Încalcă protocolul frecvent, așa cum o făcea Lady Di. Ținuta cu care a dat lovitura | FOTO

Cu ultima sa apariţie, Meghan Markle chiar a dat lovitura! Pe lângă faptul că a strălucit cu ţinuta sa impecabilă, viitoarea soţie a Prinţului Harry a adus un aer proaspăt ţinutelor din familia regală.  Actriţa a arătat spectaculos, exact ca un fashion icon, într-o rochie clasică neagră şi super sofisticată la o recepţie din Londra. Mulţi au asemănat apariţia sa cu cea a Prinţesei Diana, pe motiv că a ales să poarte o rochie neagră, încălcând astfel protocolul regal. Familia Regală nu permite apariţia în ţinute negre decât dacă este vorba de o înmormântare.

Viitoarea mireasă nu a încălcat protocolul doar prin acest aspect, ci şi prin faptul că nu a purtat dresuri, lucru care este obligatoriu pentru femeile din familia regală. Deşi a făcut două greşeli majore într-o singură zi, apariţia sa a fost extrem de apreciată, mai ales că a fost completată de accesorii pe măsură: o pereche de cercei cu diamante şi un clutch mini Gucci.

Foto: Hepta, Alpha Press / Chris Jackson

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter