Meghan Markle - Înger sau demon? Povestea celei mai iubite americance din Marea Britanie

Publicat pe

Este cea mai iubită americancă din Anglia și un model pentru tinerele din lumea întreagă. În ultimul timp însă, tot mai multe voci se întreabă ce se ascunde, de fapt, în spatele perfecțiunii afișate de Meghan Markle, proaspăta Ducesă de Sussex…

Meghan Markle - Înger  sau  demon? Povestea celei mai iubite americance din Marea BritanieMeghan Markle - Înger  sau  demon? Povestea celei mai iubite americance din Marea Britanie

În 1996, două puștoaice, aflate în periplu prin Europa, se fotografiau zâmbind în fața Palatului Buckingham. 22 de ani mai târziu, una dintre ele ieșea din biserică la brațul Prințului Harry, devenind, dintr-o actriță cvasi-necunoscută, ducesă și nepoata Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii! Visul din copilărie al lui Meghan Markle, acela de a fi prințesă, s-a transformat în realitate, însă și în acest caz viața a bătut filmul. În nici doi ani, soția Prințului Harry a acumulat un uriaș capital de popularitate, a devenit trendsetter, fashion icon, pe scurt – Meghan Markle este cea mai admirată, dar și cea mai invidiată femeie din Marea Britanie.

Cine ar fi crezut că o tânără născută în Los Angeles, dintr-un tată irlandez și o mamă afro-americană, cu o meserie prea puțin agreată în cercurile nobiliare și, mai mult, divorțată, avea să ajungă, într-un timp atât de scurt, membră a familiei regale britanice și mai populară chiar decât Regina?!

Un vis devenit realitate

Pe 9 mai 2018, alături de Prințul ei, îmbrăcat în costum al Cavaleriei Regale, extrem de emoționată și purtând o rochie albă Givenchy (o culoare mult prea virginală, cu siguranță, după părerea Reginei, dat fiind că mireasa a mai fost măritată!), Meghan Markle spunea DA sub privirile admirative a 200 de invitați. Mireasa a ieșit apoi din Capela St. George a Castelului Windsor, la brațul proaspătului ei soț, pentru a saluta mulțimea.

Sutele de mii de oameni de pe străzi, alături de cei 5.000 de jurnaliști acreditați pentru eveniment, au ovaționat fericita pereche, în timp ce alte două miliarde de telespectatori din lumea întreagă au privit fermecați nunta anului. Meghan a mai fost măritată o dată și s-a căsătorit chiar și în „Suits, serialul în care a jucat, însă nunta cu Prințul Harry a avut un scenariu câștigător, în care protagonista a primit un rol de Oscar…

Ce se vede…

La doar șase luni de când a devenit Ducesă de Sussex, Meghan Markle este deja pe locul trei în topul influencerilor globali, fiind desemnată una dintre cele mai bine îmbrăcate personalități din lume. Designerii se întrec în a-i oferi creațiile lor, deoarece tot ce poartă ea se epuizează a doua zi. Femeile vor să se îmbrace ca Meghan Markle, să aibă silueta ei, părul ei, chiar și pistruii ei, actrița americană devenind, practic peste noapte, un model pentru tinerele din lumea întreagă.

Totul impresionează la ea: atitudinea relaxată, nonconformismul, limbajul nonverbal, dragostea infinită cu care îl privește pe Harry, faptul că nu se sfiește să facă gesturi tandre în public și, nu în ultimul rând, faptul că este o militantă neobosită pentru drepturile femeilor, încă din adolescență. Pe scurt, Ducesa de Sussex este perfecțiunea întruchipată. Se pare însă că nu toată lumea e de aceeași părere, iar în ultimul timp au început să iasă la suprafață tot felul de istorioare care-i știrbesc lui Meghan, încet, încet, imaginea ideală.

… Și ce nu se vede

După ce o lume întreagă a blamat atitudinea fraților vitregi ai lui Meghan, dar și a tatălui ei, care au ieșit în presă cu o mulțime de povești ce i-au adus prejudicii proaspetei soții a Prințului Harry, dar și un uriaș val de empatie, iată că, de la o vreme, se aud tot mai multe voci nemulțumite de comportamentul Ducesei de Sussex.

Voci care susțin că Meghan nu e deloc ceea ce pare… Demisiile în cascadă care au avut loc printre angajații Prințului Harry și care au culminat cu plecarea asistentei personale a lui Meghan, după doar șase luni de colaborare, au reprezentat un semnal de alarmă serios. Drept urmare, dorința celor doi frați, William și Harry, de a-și scinda echipele și de a forma două birouri regale diferite a fost automat legată de Meghan Markle și de temperamentul ei vulcanic. Probabil nu întâmplător Ducesa de Sussex a primit porecla „Uraganul Meghan de la angajații Palatului, care spun că îi terorizează cu zeci de mesaje încă de la cinci dimineața, fiind extrem de dură, chiar dictatorială cu ei…

O altă decizie surprinzătoare a pus pe toată lumea pe gânduri: Meghan și Harry, care în această primăvară vor deveni părinți, s-au decis să se mute de la Palatul Kensington, din apartamentul situat lângă Kate și William, la Windsor, în Frogmore Cottage. Motivația? Cei doi nu doresc ca viitorii lor copii „să se simtă ca peștii într-un acvariu.

Sursele din anturajul celor două spun însă că, de fapt, Meghan Markle și Kate Middleton nu se înțeleg deloc, iar cu această ocazie a mai ieșit la iveală un episod neplăcut. Se pare că, înainte de nunta ei, Meghan a reușit să o facă pe Kate să izbucnească în plâns, pentru că exigențele ei cu privire la rochia de domnișoară de onoare a Prințesei Charlotte nu fuseseră întrunite.

E adevărat că Meghan se afla sub o presiune înfiorătoare, iar Kate, care tocmai născuse, era mai sensibilă ca de obicei, dar… Iar dacă la asta adăugăm și nemulțumirea lui Kate față de faptul că mama lui Meghan, Doria Ragland, a fost invitată de Regină să petreacă Sărbătorile la Buckingham, în timp ce, în șapte ani de zile, părinții ei nu au avut această onoare, tabloul este complet. Nu știm cine va avea de câștigat din toate astea, dar putem bănui doar dacă ne amintim vorbele Prințului Harry: „Ceea ce Meghan vrea Meghan primește!.

Articole interesante si exclusivitati, in numarul de ianuarie al revistei VIVA!, disponibil la toate punctele de difuzare a presei 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter