Meghan Markle a declarat că nu va purta niciodată rochii create de Victoria Beckham!

Publicat pe de Oana Pantazi

Victoria și David Beckham au participat, în luna mai, la nunta lui Meghan cu Prințul Harry. Cu toate acestea, Meghan Markle a declarat că nu va purta niciodată rochii create de Victoria Beckham. Iată care este motivul!

Victoria și David Beckham au fost invitați la nunta lui Meghan Markle cu Prințul Harry.

Victoria și David Beckham au fost invitați la nunta lui Meghan Markle cu Prințul Harry.

Soția Prințului Harry este un trendsetter și un fashion icon și, ca atare, are deja un cuvânt greu de spus în ceea ce privește moda, tocmai de aceea e de mirare că Meghan Markle a declarat că nu va purta niciodată rochii create de Victoria Beckham, în condițiile în care creatoarea de modă și soțul ei s-au numărat printre invitații de la nunta regală care a avut loc anul acesta.

Familia Beckham și Ducii de Sussex sunt prieteni buni

Pe 19 mai, pe toate agențiile de presă apăreau fotografii de la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle, iar printre invitații celebri se numărau și Victoria și David Beckam despre care se știa că sunt prieteni cu mirii. De atunci, familia Beckham a petrecut un sejur alături de prietenii lor, în Australia, și se pare că tinerii căsătoriți chiar le-au urmat sfaturile cu privire la mobilarea noii lor case, angajându-l chiar și pe designerul de interior al acestora.

Pentru pozele oficiale de logodnă, Meghan a ales să poarte un pulover creat de Victoria Beckham.

Pentru pozele oficiale de logodnă, Meghan a ales să poarte un pulover din colecția Victoria Beckham.

De fapt, cele două cupluri păreau atât de apropiate, încât, înaintea nunții, apăruseră zvonuri că rochia de mireasă a lui Meghan ar putea fi creată creată de Victoria Beckham. Tocmai de aceea declarația lui Meghan Markle cum că nu va purta niciodată rochii create de prietena ei i-a nedumerit atât pe fanii cuplului regal, cât și pe cei ai designerului. Paradoxal, Meghan nu a ascuns niciodată faptul că este fan al Victoriei, ea purtând un pulover creat de designer pentru sesiunea foto oficială a logodnei.

Deși este extrem de suplă, Meghan este dovada vie că nici măcar femeilor cu mărimi de fotomodel nu li se potrivește orice fel de rochie...

Deși este extrem de suplă, Meghan este dovada vie că nici măcar femeilor cu mărimi de fotomodel nu li se potrivește orice fel de rochie…

Lui Meghan nu i se potrivesc rochiile Victoriei

Totuși, conform declarațiilor lui Meghan, ea nu va putea purta niciodată o rochie Victoria Beckham… și nu fiindcă nu-și dorește asta. Într-un interviu pentru revista Glamour, Ducesa de Sussex a vorbit despre stilul ei personal, dar și despre ce poate sau nu poate purta. Acum, ceea ce încep să învăț este faptul că, desi lucrurile arată extraordinar pe umeraș, nu înseamnă că arată extraordinar pe mine. De exemplu, iubesc rochiile Victoriei Beckham, dar nu am trunchiul acela lung care să se potrivească acestei siluete', a explicat Meghan, care, se pare, va trebui să se limiteze doar la puloverele Victoriei Beckham.

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter