Meghan Markle și-a dezvăluit obiceiurile proaste. Ducesa de Sussex avea niște apucături total neortodoxe!

Publicat pe de Oana Pantazi

Chiar dacă acum pare întruchiparea perfecțiunii, pe vremea când nu făcea parte din familia regală britanică, Ducesa de Sussex avea niște apucături total neortodoxe. Meghan Markle și-a dezvăluit obiceiurile proaste pe blogul ei de lifestyle, dar și dorința de a scăpa de ele…

Meghan Markle, pe vremea când nu îl cunoscuse încă pe Prințul Harry.

Meghan Markle, pe vremea când nu îl cunoscuse încă pe Prințul Harry.

De câte ori iese din casă, Meghan Markle arată ca scoasă din cutie și se comportă ca o adevărată prințesă, însă pe vremuri, în viața ei civilă', actuala Ducesă de Sussex a avut niscaiva obiceiuri neelegante, pe care, de altfel, mulți dintre noi le au și de care nu se pot dezbăra. În speranța că va scăpa de ele, Meghan și-a dezvăluit obiceiurile proaste pe blogul personal, The Thig, după care a recunoscut că încercările ei repetate de a se dezbăra de ele au fost sortite eșecului…

Ducesa de Sussex își rodea unghiile, bea și înjura!

De îndată ce a intrat în anul 2016, fără să știe că spre finalul acestuia viața ei se va schimba complet,  fosta actriță din Suits publica o listă de rezoluții pe care era determinată să le ducă la îndeplinire: „Să alerg la maraton. Să încetez să-mi rod unghiile. Să nu mai înjur. Să reînvăț limba franceză', scria actuala Ducesă de Sussex. Aceasta este este lista mea de rezoluții în fiecare an. La maraton n-am alergat. Înjuratul se declanșează în perioadele în care sunt suprasolicitată sau dacă devin mai obraznică după două pahare de băutură. Se întâmplă și dacă am un zbor turbulent sau o zi stresantă. Este atât de neelegant. Dar, repet, la fel este și să înjuri. La naiba!', a adăugat Meghan.

Schimbarea lui Meghan Markle este evidentă.

Schimbarea lui Meghan Markle este evidentă.

Cine s-ar fi gândit că Meghan nu este o lady 24 de ore din 24? Cui i-ar fi trecut prin minte că Ducesa de Sussex, după ce bea un păhărel-două, prinde curaj și rostește cuvinte neortodoxe? Pe de altă parte, Meghan nu are sânge albastru și, până acum o jumătate de an, era o tipă normală, la fel ca cei mai mulți dintre noi. Așadar, cine n-a înjurat niciodată în viața lui să ridice mâna! Cât despre obiceiul cu rosul unghiilor, e greu de spus dacă Meghan a renunțat la el, însă manichiura ei poate fi un indiciu – Ducesa de Sussex are întotdeauna unghiile scurte. Până la urmă, aceste obiceiuri o fac mai umană și mai simpatică, așa că… La naiba, nouă ne place de ea așa cum e!

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter