Meghan Markle și Prințul Harry vor locui într-o casă bântuită!

Publicat pe

Meghan Markle și Prințul Harry se vor muta curând la Frogmore Cottage, pe domeniul Castelului Windsor, loc unde se află mai multe morminte ale înaintașilor familiei regale și despre care se spune că este bântuit…

Meghan Markle și Prințul Harry se vor muta curând la Frogmore Cottage, loc care se spune că este bântuit de înaintașii familiei regale britanice.

De îndată ce renovarea Frogmore Cottage va fi terminată, Meghan Markle și Prințul Harry se vor muta în casă nouă, la timp pentru a-l întâmpina acolo pe cel mai nou membru al familiei lor, care se va naște cel mai târziu la finele lunii aprilie. conform publicației Hello, cei doi membri ai familiei regale nu vor trebui să se obișnuiască doar cu noua casă, ci și cu… ceilalți locatari ai ei, pentru că spiritiștii susțin că locuința este bântuită! Se pare că spiritele unor înaintași ai familiei regale britanice și-ar fi stabilit cartierul general acolo de multă vreme, în unele cazuri, de sute de ani, și s-ar putea să fie deranjate de noii veniți.

Domeniul Windsor este bântuit de zeci de fantome!

În apropierea noii case a Ducilor de Sussex se află un cimitir regal, unde își trăiesc somnul de veci câteva capete încoronate și familiile lor. Acolo se află un mausoleu regal unde sunt înmormântate trupurile Reginei Victoria și al Prințului Albert. În apropiere, se află mormintele mamei Reginei Victoria, al fostului Rege Edward al VIII-lea, dar și al soției lui, celebra Wallis Simpson, de dragul căreia acesta a renunțat la tron. Tot acolo se află o capelă mică ce găzduiește nu mai puțin de 10 membri ai familiei regale încă din 1492, printre care se află și Prințesa Margaret.

Și de parcă asta nu ar fi îndeajuns de înspăimântător, în apropiere de Castelul Windsor au fost semnalate apariții fantomatice ale Regelui Henry al VIII-lea, a lui Anne Boylen, soție pe care a decapitat-o, dar și a fiicei lor, Elizabeth I –  cea mai înspăimântătoare adunare de familie cu putință… Să sperăm că entitățile ectoplasmatice nu vor fi prea deranjate de noii locatari, Meghan Markle și Prințul Harry, pentru că, altfel, aceștia vor duce un război fără sorți de izbândă. Probabil că nu degeaba și-a făcut Meghan un tatuaj care să alunge spiritele rele…

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter