Mel Gibson, acuzat ca si-a batut mama vitrega

Publicat pe

Actorul Mel Gibson este acuzat de Teddy Joye Hicks Gibson, mama sa vitrega, ca a lovit-o peste fata. Tu crezi ca este adevarat? http://www.viva.ro/wp-content/uploads/viva/inside/2122226.mel-gibson-hepta-957893.jpg

Hicks Gibson, care s-a casatorit cu Hutton Gibson in 2001, a cerut judecatorilor un ordin de restrictie impotriva actorului, scrie dailymail.co.uk.

In documentele obtinute de TMZ.com, Teddy, in varsta de 78 de ani, pretinde ca Mel si Mara, sora lui, o urau pentru ca s-a impotrivit controversatului tratament medical pe care acestia il impusesera tatalui lor. Ea mai sustine ca cei doi l-au manipulat pe Hutton, determinandu-l sa intenteze divort in urma cu o luna.

In cererea inaintata, Teddy Joye Hicks Gibson cerea ca Mel sa nu se mai implice in relatia pe care ea o are cu Hutton. Mai mult, Teddy cere judecatorilor sa-l oblige pe Mel Gibson sa nu se apropie de ea la o distanta mai mica de 90 de metri.

Instanta urmeaza sa ia o decizie in acest caz in luna august a acestui an.

Foto:  Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter