Melania Trump a fost operată la rinichi. Prima Doamnă se află în spital

Publicat pe

Melania Trump a fost operată la rinichi. Prima Doamnă a Statelor Unite a Americii a ajuns pe mâinile medicilor ieri pentru o problemă renală benignă. Se pare că ea va rămâne în spital timp de o săptămână. Iată ce au declarat medicii imediat după intervenţie!

În vârstă de 48 de ani, Melania Trump a fost operată cu succes pentru o problemă benignă la rinichi, se arată într-un comunicat emis de  Casa Albă. Soţia preşedintelui Donald Trump s-ar simţi foarte bine, însă ar fi slăbită după intervenţie.

Operaţia a avut loc luni de dimineaţă la un centru medical militar de lângă Washington. „În această dimineaţă, prima-doamnă Melania Trump a fost supusă unei proceduri de embolizare pentru tratarea unei afecţiuni benigne la rinichi. Operaţia s-a încheiat cu succes şi nu există alte complicaţii. Melania Trump se află internată la Walter Reed National Military Medical Center şi va rămâne acolo pe durata acestei săptămâni”, a precizat într-un comunicat Stephanie Grisham, purtătoarea de cuvânt a Melaniei Trump. În timpul procedurii, soţul său a rămas la Casa Albă, nu a însoţit-o. Este probabil ca el să o viziteze în perioada următoare.

Melania Trump va rămâne spitalizată până la finalul acestei săptămâni. Soţia preşedintelui „abia aşteaptă să-şi revină complet pentru a continua munca în sprijinul copiilor de pretutindeni”, scrie în documentul citat.

Melania Trump a fost operată la rinichi. Prima Doamnă se află în spitalMelania Trump a fost operată la rinichi. Prima Doamnă se află în spital

Motivul pentru care Melania Trump nu poartă un outfit de două ori

Cei care au urmărit evoluția Primei Doamne de la Casa Albă știu foarte bine că Melania Trump nu poartă un outfit de două ori decât foarte rar, de obicei nu în ocazii oficiale, dar iată că recent a uimit pe toată lumea purtând același costum la mai puțin de un an distanță.

Foto: Hepta 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter