Melania Trump pare mereu tristă și nefericită și a fost numită femeia-trofeu la Casa Albă. Ce spun experții despre ea

Publicat pe

Considerată o femeie misterioasă, care îşi studiază foarte bine gesturile la fiecare apariţie publică şi opiniile din spaţiul public, Melania Trump este, fără îndoială, nu doar un etalon vestimentar, ci şi un model de discreţie. Din cauza acestor elemente care o definesc pe prima doamnă a Statelor Unite, unii cred despre Melania Trump că ar fi tristă şi nefericită, ba chiar captivă la Casa Albă. Experţii care i-au analizat viaţa în ultimii ani sunt, însă, de altă părere.

Melania Trump pare mereu tristă și nefericită și a fost numită femeia-trofeu la Casa Albă. Ce spun experții despre eaMelania Trump pare mereu tristă și nefericită și a fost numită femeia-trofeu la Casa Albă. Ce spun experții despre ea

Jurnalista CNN Kate Bennet a urmărit-o timp de doi ani și jumătate pe prima doamnă a SUA şi a realizat un documentar despre Melania Trump (49 de ani), femeia-trofeu de la Casa Albă.

'Oamenii cred despre Melania Trump că este o femeie trofeu, care nu are nicio părere… dar nu-i deloc așa. Melania are păreri, ba chiar păreri foarte ferme. În realitate nu face decât ceea ce vrea să facă. Vorbește puțin, are o echipă restrânsă și se descurcă foarte bine. Se implică numai în ceea ce stăpânește bine, iar dacă vorbește în public o face pentru că a hotărât ea asta, nu prentru că i-a recomandat un expert în comunicare.

De exemplu, când s-a dus la frontiera mexicană, în timpul scandalului de acum un an, a făcut-o din proprie inițiativă. Iar în controversa declanșată de dezvăluirile lui Stormy Daniels despre infidelitățile președintelui, Melania a hotărât singură să nu meargă la Davos împreună cu Donald Trump și să nu împartă aceeași mașină cu el pentru discursul despre starea națiunii. E drept că aceste decizii au făcut furori și au încurajat bârfele, dar Melania nu este o soție de politician ca oricare alta, ea se ghidează după propriile reguli', a explicat Kate Bennet pentru Paris Match.

 

Melania Trump, prinsă în capcană la Casa Albă?

 

Jurnalista Kate Bennett a pus capăt și speculațiilor potrivit cărora Melania Trump ar fi prins în capcană la Casa Albă.

'Ancheta mea arată că nu e cazul s-o considerăm astfel. Este interesant că există această percepție publică de femeie tristă, prinsă în capcană, nefericită la Casa Albă. Însă oamenii din anturajul ei afirmă exact contrariul: Melania este o primă doamnă diferită, dar implicată în rolul ei, iubește istoria și tradițiile de la Casa Albă, îi place să participe la evenimentele informale, precum vânătoarea ouălor de Paște, alegerea decorațiunilor de Crăciun, se implică în organizarea cinelor oficiale. Chiar nu pare deloc nefericită. Este adevărat că este tăcută și misterioasă, nu împarte zâmbete false în stânga și-n dreapta, însă profită din plin de această experiență', a explicat Bennet.

Kate Bennet crede că Melania Trump se va întoarce la New York după această experiență la Casa Albă, fie că asta se va întâmpla în 2021 sau în 2025 pentru că „este, înainte de toate, o mamă foarte devotată fiului ei' şi „are o afinitate specială pentru New York, Mar-a-Lago și New Jersey, prin urmare cred că se va întoarce aici pentru o viață liniștită și foarte discretă'. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter