Melanie Griffith, desfigurată de operațiile estetice! Cum arată fosta soție a lui Antonio Banderas la 62 de ani

Publicat pe

La 62 de ani, Melanie Griffith este umbra tristă a ceea ce a fost cândva, iar asta nu neapărat din cauza vârstei, ci a nenumăratelor operații estetice nereușite… Iată cum arată acum actrița!

Fiică de actori, iar mai apoi soție de actor și mamă de actrițe – Dakota Johnson, Stella Banderas -, Melanie Griffith a făcut față cu greu presiunii suscitate de celebritate, care nu i-a permis să îmbătrânească firesc, și, din păcate, chipul ei, frumos altădată, este acum doar o mască grotescă…

A fost rănită grav la filmări!

Actrița, care în anii 1990 era un sex-simbol la Hollywood datorită rolului ei din Working Girl, pentru care a primit și o nominalizare la Premiile Oscar, a început să se transforme încă din timpul mariajului cu Antonio Banderas, un sex-simbol la rândul lui. Poate a fost nesiguranța dată de faptul că soțul ei, cu trei ani mai mic era idolul femeilor, sau poate a fost pur și simplu teama că nu va mai primi roluri principale, cert e că actrița a abuzat de chirurgia estetică…

Dacă la asta adăugăm și faptul că, în timp ce filma Roar, în 1977, a fost rănită de o leoaică și doctorii au fost nevoiți să-i pună 50 de copci, în urma cărora au rămas niște cicatrici, dorința actriței de a-și repara fața a fost firească până la un punct. Melanie Griffith și-a făcut lifting facial, buzele sunt prost injectate, iar peelingurile agresive i-au deformat gura, nasul a fost modelat de mai multe ori chirurgical, rămânând cicatrici, iar fruntea îi este practic înțepenită…

Și-a dat seama târziu că a mers prea departe cu operațiile estetice

Drept urmare, Melanie a fost acuzată în nenumărate rânduri că a abuzat de chirurgia plastică, în ultimii ani ajungând de nerecunoscut. Cine și-o amintește pe superba tânără care făcea furori în filmul „Working Girl' își poate imagina de ce nu admite Melanie să îmbătrânească. Actrița, care, în mod evident, are probleme în a-și accepta vârsta, de multe ori adoptând ținute nepotrivite pentru o femeie trecută de 60 de ani, a  recunoscut că și-a făcut mai multe operații de-a lungul timpului:

„Nu mi-am dat seama că am mers prea departe decât atunci când oamenii au început să spună ‹‹Dumnezeule, ce și-a făcut?!››. Am fost atât de rănită, încât am mers la un alt doctor, care a început să repare ceea ce doctorița la care fusesem a stricat. Din fericire, arăt mult mai normal acum.”.

Melanie Griffith nu și-a învinovățit soțul că a părăsit-o

Divorțul dintre Melanie Griffith și Antonio Banderas, care au fost căsătoriți 19 ani, s-a finalizat în 2015, însă actrița a vorbit abia după doi ani despre acest subiect sensibil, fără însă a-și învinovăți fostul soț nicio clipă: „Cred că unul dintre motivele pentru care mariajul dintre mine și Antonio s-a destrămat este faptul că am rămas blocată; nimeni altcineva nu e de învinovățit. Totul s-a întâmplat pentru că eu m-am blocat, dar nu voi mai permite să mi se întâmple asta niciodată, vreau să mă bucur de viață, vreau să fac tot ceea ce-mi doresc să fac, a spus actrița”, sugerând astfel că neimplicarea în viața de cuplu a costat-o mariajul.

Foto: Hepta, Northfoto, Instagram

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter