Mesajul ascuns al broșelor pe care Regina Elizabeth II le-a purtat la întâlnirea cu Donald Trump

Publicat pe

Regina Marii Britanii și președintele american au avut prima întâlnire oficială, vineri, la Castelul Windsor. Cu cei doi au existat mai multe momente inedite, devenite imediat virale, dintre care amintim trecerea în revistă a Gărzii Regale, când președintele Trump a părut că nu își dea seama de prezența reginei în spatele lui. 

Întâlnirea celor doi s-a remarcat și prin câteva absențe notabile: Prințul Charles, Prințul William și ceilalți membri ai familiei regale. După ce, inițial, s-a spus că această absență a fost una asumată de către Prințul Charles și fiii lui, ulterior, o notă oficială sublinia că aceștia nu au fost niciodată pe lista celor care ar fi trebuit să participe la întâlnirea oficială.

Marți, o teorie cu privire la acest mare eveniment diplomatic a ieșit la iveală, după ce un utilizator de Twitter a emis ipoteza potrivit căreia broșele purtate de Regina Elizabeth II au ascuns anumite mesaje.

mesajul broșelor purtate de Regina Elizabeth II

mesajul broșelor purtate de Regina Elizabeth II

De exemplu, broșa cu care aceasta s-a accesorizat la întâlnirea cu Trump de vineri, o frunză de palmier, a mai fost purtată de către aceasta doar la funeraliile de stat ale Regelui George al VI-lea, tatăl ei, imaginea de atunci fiind imortalizată în tabloul numit 'Three Queens Mourning'.

De asemenea, și celelalte două broșe pe care Regina le-a purtat în timpul întâlnirilor cu Trump ar ascunde sublimininale, toate fiind purtate de suverană în momente importante din viața ei. Marți, de exemplu, a purtat o broșă primită de la Barack și Michelle Obama, în 2011. Delicata piesă de bijuterie a fost achiziționată dintr-un micuț magazin de bijuterii din Washington, D.C.

Sâmbătă, Regina a purtat o superbă broșă cu safire, pe care a primit-o, în 2017, de la poporul canadian. Care sunt mesajele acestor accesorii? Regina a purtat broșe oferite de către cei mai mari 'dușmani' ai lui Trump: familia Obama și poporul canadian.

FOTO: Northfoto

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter