Mesajul emoţionant al Alexiei Eram după ce iubitul ei, Mario Fresh a fost eliminat de la Exatlon

Publicat pe

Mario Fresh a fost eliminat din competiţia Exatlon, după mai bine de două luni petrecute în Republica Dominicană. Alexia Eram, pe de o parte suferă o dată cu iubitul său, care a ratat şansa de a câştiga 50.000 de euro, dar pe de altă parte este extrem de fericită că îl va strânge în braţe.

 

Alexia Eram a urmărit cu sufletul la gură duelul în urma căruia iubitul său a părăsit Exatlon şi i-a făcut galerie din faţa televizorului.

Fiica Andreei Esca a postat pe Instagram un mesaj emoţionant pentru iubitul ei: „Te iubesc! Abia aștept să te văd!', însoțit de un hashtag prin care îi transmitea că „orice ar fi, ești cel mai bun'.

Mario și Alexia, din nou împreună

Mario și iubita lui, Alexia Eram, s-au văzut nevoiți să se separe în toamna anului trecut, când ea s-a dus la studii, la Londra.

De atunci și până la început de ianuarie s-au mai văzut doar de câteva ori, în weekenduri, probabil acesta fiind și motivul pentru care Mario a ales să plece la Exatlon, distanța fiind oricum un impediment în relația lor.

Cu siguranță că cea mai are bucurie a lui, după Exatlon, este aceea că și-a revăzut iubita.

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter