Mesajul emoţionant al lui Mick Jagger după moartea lui L’Wren Scott

Publicat pe

Mick Jagger a primit vestea teribilă a morţii iubitei lui in Australia, acolo unde celebrul artist trebuia să susţină mai multe concerte alături de legendara trupă The Rolling Stones.

 Mick Jagger si L'Wren Scott

 

Devastat şi şocat de dispariţia neaşteptată a lui LWren, Jagger a luat primul avion spre America.

 

Artistul a avut puterea să scrie câteva rânduri pe site-ul său oficial, www.mickjagger.com, aducându-i astfel un omagiu femeii alături de care şi-a petrecut ultimii 13 ani.

 

Nu reuşesc să înţeleg cum dragostea mea şi cea mai bună prietenă şi-a putut pune capăt zilelor într-un mod atât de tragic.

 

Am petrecut împreună mulţi ani minunaţi şi am profitat din plin de viaţă’, s-a destăinuit  cântăreţul pe site-ul său, sub o fotografie alb-negru a fostei sale partenere de viaţă.

 

Era o prezenţă uimitoare, iar talentul ei era admirat de toţi, în primul rând de mine. Nu o voi uita niciodată', a încheiat artistul.

 

LWren Scott a fost găsită spânzurată în apartamentul ei din New York, problemele financiare fiind se pare la originea gestului ei extrem. În vârstă de 49 de ani, LWren, fost model în tinerţe şi ulterior stilist la reviste de prestigiu, avea din 2006 propria linie de haine. Creaţiile sale au fost purtate de-a lungul timpului de Angelina Jolie, Sarah Jessica Parker, Nicole Kidman sau Michelle Obama.

 

În ultimul timp însă, LWren s-a confruntat cu mari probleme financiare, colecţia pe care trebuia să o prezinte la Săptămâna Modei de la Londra nu a fost gata la timp, iar designerul s-a adâncit într-o depresie care avea să îi fie fatală. Extrem de mândră, ea nu a acceptat niciodată ajutorul financiar al lui Mick Jagger, a cărui avere este estimată la 350 de milioane de dolari.

 

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter