Mezzosoprana Ruxandra Donose - De la Covent Garden si Deutsche Oper la Sala Radio

Publicat pe

Orchestra Nationala Radio, dirijata de Horia Andreescu, o va avea ca invitata de onoare pe mezzosoprana Ruxandra Donose, intr-un concert-eveniment programat vineri, 21 mai 2010, ora 19.00, la Sala Radio.

Dupa o serie de concerte si spectacole ce au purtat-o pe multe scene ale lumii, printre care Covent Garden – Londra, Deutsche Oper – Berlin, celebra mezzosoprana revine la Sala Radio, cu o lucrare noua pentru ea si, in acelasi timp, pentru public: Moartea Cleopatrei de Berlioz.

Ruxandra Donose

Artista marturiseste ca asteapta cu emotie revederea cu publicul bucurestean pe care l-a intalnit doar sporadic in ultimul timp, ultima aparitie intr-un concert vocal-simfonic la Bucuresti avand loc in stagiunea 2001-2002, la Ateneu, cu lucrarea Cantecele copiilor morti de Mahler.

Mezzosoprana Ruxandra Donose are o cariera internationala ce o poarta pe toate meridianele lumii, pe cele mai importante scene: Royal Opera Covent Garden, Opera Bastille, Deutsche Oper Berlin, Semper Oper Dresden, Opera Hamburg, Opera Z¼rich, Teatro Regio din Torino, Teatro La Fenice din Venetia, Metropolitan Opera New York, Carnegie Hall, San Francisco Opera.

Bilete se pot procura prin Eventim, la Casa de bilete a Salii Radio, magazinele Germanos, Vodafone, librariile Carturesti, Humanitas si online pe www.eventim.ro.
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter