Mica Elvetie a ajuns in Centrul Istoric

Publicat pe

Aseara, in prezenta a 250 de invitati, chef Jakob Hausmann a inaugurat nou spatiu al restaurantului Mica Elvetie, aflat in Centrul istoric, la parterul hotelului Europa Royale Hotel.

 

Conceptul restaurantului se adreseaza unui public mai tanar, care isi doreste sa aiba parte de o experienta culinara gustoasa si sanatoasa. Oaspetii vor putea alege dintr-un meniu ce contine 30 de preparate printre care raclette, carne pe piatra, tartar de ton pe pat de parmezan sau roastbeef cu Panna Cotta de hrean. Aceastea vor fi completate de mancaruri realizate cu ingrediente de sezon. In aceasta toamna, oaspetii restaurantului vor putea gusta preparate pe baza de ciuperci si carne de vanat.

 

„Imi doresc implementarea unui nou concept de ospitalitate. In noua locatie vom servi mancaruri de prima mana, insa cu preturi mai accesibile, cu 30-40% mai mici. Meniul va fi schimbat de la sezon la sezon pentru a putea folosi ingrediente proaspete si de calitate' declara chef-ul Jakob Hausmann.

 

Mica Elvetie are 80 de locuri in restaurant si inca 40 pe terasa.

Foto: PR

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter