Michael Bublé, confesiune dureroasă despre cancerul fiului său: "Iadul pare un loc drăguț unde să-ți petreci vacanța..."

Publicat pe de Oana Pantazi

Vestea că Noah, fiul celebrului cântăreț Michael Bublé, a fost depistat cu cancer la doar 3 ani impresiona o lume întreagă, în 2016. Iată ce spune acum artistul despre momentele groaznice pe care el și soția lui le-au traversat alături de micuț în drumul spre vindecare…

Michael Bublé, alături de Luisana și cei doi fii ai lor, Noah și Elias. Cuplul mai are o fiică, Vida amber Betty, în vârstă de 7 luni.

În octombrie 2018, Michael Bublé a revenit în viața artistică, după o pauză de doi ani în care a fost prezent doar la show-ul Strictly Come Dancing, dar din 2016 și până acum cântărețul a trecut prin iad… Iar asta pentru că Noah, fiul său, care la vremea respectivă avea doar 3 ani, a fost diagnosticat cu cancer la ficat, veste șocantă pentru Michael Bublé și pentru soția lui, Luisana Lopilato.

Din fericire pentru greu încercata familie, cancerul lui Noah a intrat în remisie în 2017, însă cei doi părinți încă trăiesc cu spaima că teribila boală ar putea recidiva…  „Știți ceva? Iadul pare un loc drăguț unde să-ți petreci vacanța comparativ cu locul unde am fost. Am fost în iad. Nu pot să le povestesc totul nici măcar prietenilor mei, pentru că e mult prea dureros”, a spus Michael Bublé.

La 3 ani, fiul lui Michael Bublé a fost diagnosticat cu cancer la ficat!

Când Michael Bublé și Luisana Lopilato au aflat despre boala lui Noah, în 2016, au decis amândoi să ia o pauză profesională pentru a fi alături de fiul lor pe toată perioada tratamentului. Apoi, cuplul a anunțat, pe pagina de Facebook a lui Michael, diagnosticul înfiorător pe care l-a primit fiul lor și toți trei au început împreună lungul drum al recuperării micului Noah.

După doi ani dificili, în care au luptat cu boala din răsputeri, au început să apară și primele vești bune. În sfârșit Noah a fost declarat vindecat! Apoi, Luisana a rămas însărcinată și a dat naștere celui de-al treilea copil al cuplului (cei doi mai au un fiu, Elias, în vârstă de 3 ani), o fetiță, pe care au botezat-o Vida Amber Betty. Deși aveau toate motivele să fie în sfârșit fericiți, cei doi părinți au rămas rezervați în privința bolii lui Noah, pentru că micuțul încă trebuie să facă niște tratamente post-cancer, acum, că boala lui a intrat în remisie. Michael Bublé a recunoscut, recent, că experimentează anxietatea ori de câte ori Noah trebuie să meargă la un control.

92% dintre cuplurile care trec prin asta divorțează

 „Unul dintre primele lucruri pe care mi le-a spus unul dintre doctorii de la spital a fost să fim tari și să ne ajutăm reciproc pentru a trece peste asta… Se spune că 92% dintre cuplurile care trec prin asta divorțează și mulți dintre cei 8% care nu ajung la asta fac mai mulți copii. Și, bineînțeles, eu și soția mea, care avem acum o fetiță superbă”, a mai spus Michael Bublé.
Din fericire, mariajul lui Michael Bublé este unul dintre puținele care au supraviețuit acestei teribile încercări. Artistul a recunoscut că el și soția lui au traversat momente foarte grele și spune că nu-și imaginează dacă ar avea puterea să repete experiența. Sperăm din tot sufletul că nu va fi cazul…Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter