Michael Douglas – Îndrăgostit ca în prima zi de Catherine Zeta-Jones

Publicat pe

Au trecut 16 ani de când Michael Douglas şi Catherine Zeta-Jones s-au casătorit, iar cuplul pare mai stabil ca oricând, reuşind să treacă peste problemele din trecut.

 

michael douglas

 

Actorul în vârstă de 71 de ani i-a făcut o frumoasă declaraţie de dragoste soţiei lui într-un interviu acordat pentru Paris Match:

 

„Intrăm în al 16-lea an de căsătorie. Despărţirea noastră de câteva luni ne-a făcut să ne dăm seama de adevărata valoare a relaţiei noastre. O iubesc mai mult ca oricând', a mărturisit actorul care va primi un premiu Caesar onorific.

 

Michael Douglas şi Catherine Zeta-Jones s-au cunoscut datorită actorului Danny DeVito şi s-au căsătorit în anul 2000, la New York. Cuplul are doi copii, Dylan şi Carys, iar în 2013 s-au despărţit preţ de câteva luni.

 

În timp ce Michael lupta împotriva unui cancer la gât, Catherine Zeta-Jones încerca să-şi rezolve problemele cauzate de bipolaritatea cu care fusese diagnosticată.

 

Din fericire, cuplul a găsit resursele de a depaşi problemele. „Dacă vrei să meargă trebuie să laşi deoparte ego-ul personal. Nu este neapărat important să te încrâncenezi să ştii cine a greşit sau cine a avut dreptate', a subliniat Michael Douglas.

 

Foto: Hepta.ro

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter