Michael Jackson - Ancheta continua

Publicat pe

Michael Jackson

Intrebarile legate de moartea superstarului sunt departe de a se fi epuizat. Mai mult decat atat, nemultumita de rezultatele primite si de informatiile incomplete, familia lui Michael a cerut sa fie efectuata si o a doua autopsie.

Detaliile legate de ziua si locul inmormantarii nu se cunosc inca. Desi exista mai multe ipoteze, niciuna dintre ele nu a fost confirmata oficial. Daca Jackson va fi inmormantat sau nu la Neverland, celebra sa ferma (varianta cea mai vehiculata), ramane sa aflam in urmatoarea perioada.

Durerea provocata de moarta artistului este atat mare, incat unii dintre cei fanii sai cei mai infocati s-au sinucis (se vorbeste de 7 persoane care si-au luat viata pentru ca idolul lor nu mai este printre ei).

Intre timp, vor incepe demersurile pentru custodia celor trei copii ai lui Michael, dar si pentru stabilirea averii acestuia (aproximativ un miliard de dolari).

Foto: www.tv5.fr

Va urma o editie speciala VIVA!

Sa ascultam impreuna marile hituri ale regelui pop:

Michael Jackson – Earth Song

Michael Jackson – Billie Jean

Michael Jackson – Dirty Diana

Michael Jackson – Smooth Criminal

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter