Michael Jackson, educație strictă pentru copiii săi. Ce trebuia să facă Paris Jackson pentru a primi jucării

Publicat pe

Michael Jackson le-a oferit o educație strictă copiilor săi și nu le punea totul pe tavă. Regretatul star pop ținea foarte mult ca aceștia să citească și de fiecare dată când cereau jucării, le punea condiția de a citi câte o carte pentru fiecare păpușă cumpărată.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Paris Jackson a acordat un interviu în care a vorbit despre copilăria ei și viața alături de Michael. Fiica Regelui muzicii pop spune că tatăl ei a învățat-o să muncească atunci când vrea să obțină ceva. În copilărie, Paris trebuia să citească câte o carte pentru fiecare jucărie pe care își dorea s-o primească.

Michael Jackson, educație strictă pentru copiii săi. Ce trebuia să facă Paris Jackson pentru a primi jucăriiMichael Jackson, educație strictă pentru copiii săi. Ce trebuia să facă Paris Jackson pentru a primi jucării

„Tatăl meu era foarte priceput la a se asigura că suntem cultivați, educați. Nu ne arăta doar partea 'glamouroasă' a vieții, cum ar fi hotelurile sau locurile de 5 stele. Am văzut totul. Am văzut țări din lumea a treia. Am văzut fiecare parte a spectrului', a declarat Paris Jackson într-un interviu acordat supermodelului Naomi Campbell, în cadrul show-ului ei de pe YouTube, No Filter.

După ce Naomi a spus că Paris 'nu ar trebui să meargă la castinguri' datorită faimei sale, artista a insistat pe faptul că ea crede cu tărie că trebuie să-și câștige propriul succes.

În copilărie îmi doream mereu să câștig ce voiam. Dacă voiam 5 jucării de la FAO Schwarz sau Toys ‘R’ Us, trebuia să citesc 5 cărți. Contează că muncești pentru ceea ce ai, nu doar să crezi că și se cuvine. Când muncești din greu pentru ceva este diferit. Este o realizare', a explicat fiica lui Michael Jackson, citată de spynews.ro.

Citeste si: Drama neștiută din spatele melodiei Billie Jean! Ce l-a marcat pe Michael Jackson încât să compună celebra piesă

Citeste si: Familia lui Michael Jackson vrea să întrerupă difuzarea documentarului Leaving Neverland 2. Filmul îl prezintă pe megastar drept un abuzator sexual

Citește și: Scandalurile sexuale în care a fost implicat Michael Jackson. Regelui Pop i-au fost aduse numeroase acuzaţii de pedofilie!

Paris Jakson a fost abuzată sexual când avea 14 ani

Paris a încercat de mai multe ori să își pună capăt zilelor din cauza depresiei suferite după pierderea tatălui său, dar și din cauza abuzurilor sexuale care au marcat-o profund.

„Devenisem dependentă de mâncare, iar un verișor îmi zisese că sunt grasă. Atunci mi-am zis că nu mai pot face asta. Așa am recurs la a-mi face rău. Mă tăiam și ardeam. Nu credeam că voi muri vreodată, fiindcă eu eram cea care controla lama și știam cât de adânc mă tăiam', a mărturisit Paris Jackson într-un documentar.

Despre abzurile sexuale, Paris Jackson nu a dorit să ofere detalii, mai ales că a mărturisit că nu nimeni nu știe prin ce a trecut cu adevărat pe când avea doar 14 ani.

„Vreau să-i influențez pe cei care mă urmăresc să se accepte. Să aibă curaj, să fie confortabili în propria piele. Să fie mulțumiți de ceea ce au. Încă lucrez și eu la asta', a mai mărturisit Paris potrivit Spynews.ro.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter