Michael Jackson - Fanii invadeaza LA-ul pentru un ultim omagiu

Publicat pe

Michael Jackson, fanIncepand din acest week-end, fanii lui Michael Jackson au luat cu asalt orasul Los Angeles, in asteptarea ceremoniei de inmormantare a Megastarului programata marti.

Veniti din toata America, dar si din Japonia si Mexic, fanii se pregatesc pentru evenimentul programat in Staples Center.

Peste 1 milion si jumatate de persoane s-au inscris pe Internet pentru tragerea la sorti in urma careia au fost acordate biletele de intrare. Alesii, doar 8750, au primit cate doua bilete.

11 000 de fanii vor asista la ceremonia propriu-zisa de la Staples Ceneter, in timp ce 6.500 vor urmari evenimentul pe un ecran imens instalat in Nokia Theatre.

In acelasi timp, milioanele de fani vor vedea ceremonia pe micile ecrane, organizatorii precizand ca televiziunile vor avea acces in mod gratuit la acest eveniment.

Pentru a evita vanzarea biletelor la negru, castigatorii vor primi o data cu biletele si o bratara pe care trebuie sa o poarte la mana in momentul in care intra in sala.

Politia din Los Angeles, in incercarea de a mentine situatia sub control, i-a sfatuit pe fanii fara bilete sa ramana acasa. Pentru marti, se anticipeaza un eveniment de proportii, comparabil cu funeraliile lui Elvis Presley la care au participat 75 000 de persoane sau ale Printese Diana careia i-au spus Adio 250 000 de oameni.

Producatorul ceremoniei a declarat pentru New York Daily News ca acest omagiu nu va fi un „show televizat' si ca va ramane „discret'.

Foto: www.hepta.ro

 

 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter