Michael Jackson nu vorbeste de 3 ani cu fratii lui - Video

Publicat pe
Exista putine sanse ca Jackon Five sa se reuneasca la BMI Urban Awards, asa cum s-a tot anuntat in ultimul timp, si asta deoarece Michael Jackson si fratii sai nu au mai vorbit deloc in ultimii trei ani.

Michael JacksonMiticul grup Jackson Five ar putea fi insao livitura de marketing si l-ar ajuta si pe Michael Jakson sa-si revina.

In ultimele luni, s-a zvonit ca Michael, Jackie, Marlon, Tito si Jermaine se vor reuni la BMI Urban Awards unde vor canta piesele care le-au adus celebritatea. Putin probabil sa se intample asa, deoarece cei cinci frati nu sunt in relatii cordiale.

Michael Jackson, care va implini 50 de ani pe 29 august, a avut probleme cu justitia extrem de mediatizate, acuzatiile de pedofilie distantandu-l insa de ceilalti membrii ai familiei.

In plus, se pare ca Michael le datoreaza fratilor sai peste 800 000 de mii de dolari, bani care ar fi trebuit sa le revina lui Jackie, Marlon, Tito si Jermaine pentru piesele cantate intre 1969 si 1979.

Foto: www.hepta.ro

Jackson Five – I Want You Back

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter