Michael Jackson - Omagiat de o pleiada de staruri

Publicat pe

Michael JacksonFuneraliile Regelui muzicii pop vor avea loc astazi la ora 15 GMT, la cimitirul Forest Lawn din Hoolywood, inainte de ceremonia organizata la Staples Center, care este programata sa inceapa la ora 17.00 GMT.

Prevazut sa dureze o ora si jumatate, acest eveniment va fi transmis in direct de sute de televiziuni si va fi urmarit de milioane de persoane din lumea intreaga.

Michael Jackson va fi omagiat de o pleiada de staruri printre care se vor afla: Mariah Carey, Stevie Wonder, Lionel Richie, Jennifer Hudson sau Usher.

Baschetbalistii „Magic' Johnson si Kobe Bryant, actrita Brooke Shields si Berry Gordy, fondatorul Motown, care l-a promovat pe Michael Jackson, se vor afla de asemenea pe lista invitatilor.

11 000 de fani vor putea asista la ceremonia de la Staples Center, in timp ce 6 500 de persoane vor vedea evenimentul pe un ecran imens instalat in Nookia Theatre.

Politia din Los Angeles i-a sfatuit pe fanii care nu au bilete sa ramana acasa.

Michael Jackson a murit pe 25 iunie, cu putin timp inainte ca Megastarul sa inceapa o serie de 50 de concerte care ar fi marcat revenirea sa pe scena.

Foto: www.hepta.ro
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter