Michael Jackson va fi inmormantat la Los Angeles, pe 7 iulie (Update)

Publicat pe

Michael JacksonFuneraliile lui Michael Jackson vor avea loc pe 7 iulie, incepand cu ora 10 a.m., la Los Angeles. Pentru acest eveniment, vor fi folosite Staples Center si Nokia Theatre, cladiri aflate in propritatea AEG Live, organizatorul seriei de 50 de concerte pe care Jackson trebuia sa le sustina la Londra.

AEG Live va posta panouri uriase pe fatadele celor doua cladiri, pentru fanii care vor dori sa urmareasca evenimentul.

Familia lui Michael Jackson a hotarat sa nu-l inmormanteze pe Megastar la Neverland si nici nu va organiza la ferma din California vreun serviciu memorial sau funerar, se arata intr-un comunicat de presa.

Neverlandul, celebra ferma a artistului, era data de presa americana drept posibilul loc de inmormantare ale cantaretului decedat pe 25 iunie.

Intre timp, un testatament semnat de Michael Jackson a fost depus in instanta. Acesta cere instituirea unui fond administrare a averii sale, in beneficiul copiilor si mamei sale, in timp ce Diana Ross este numita tutore de rezerva.

Acest testament evalueaza averea celui cunoscut drept The King of Pop la peste 500 de milioane de dolari.

Foto: www.hepta.ro

VEZI SI:

Mama lui Michael Jackosn surprinsa la spital in ziua mortii Megastarului – VIDEO

Casa lui Michael Jackson e sub asediu – VIDEO

Galerie Foto Michael Jackson

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter