Michael Phelps devine ambasadorul increderii

Publicat pe

La doar doua zile de la ultima competitie, cel mai prestigios si cel mai medaliat inotator din istorie, Michael Phelps, si-a anuntat, in cadrul unui eveniment exclusivist organizat la Londra, noul sau rol de ambasador al increderii Head&Shoulders.

Sub aceasta noua titulatura, inotatorul olimpic isi va utiliza abilitatile dobandite de-a lungul carierei sale legendare pentru a antrena in drumul lor spre succes alte persoane aflate la inceputul carierei sportive.

„Fara indoiala, sporturile solicitante din punct de vedere fizic, fie ca vorbim de inot sau ciclism, necesita o doza extraordinara de incredere de sine. Aceasta este cea mai importanta lectie pe care am invatat-o pe parcursul intregii mele cariere, o regula pe care am aplicat-o si in viata de zi cu zi, motiv pentru care consider ca statutul de Ambasador al Increderii se pliaza perfect pe valorile mele. Sa ajut copiii sa isi construiasca acea incredere de care au nevoie pentru a-si indeplini visele este, de departe, contributia cea mai mare pe care as putea sa o am.'

Michael Phelps a castigat 8 medalii la Olimpiada de la Atena,8 medalii la Beijing si 6 la editia de anul acesta de la Londra, cumuland un total fara precedent de 22 de medalii.

Prima activitate a lui Phelps in calitate de ambasador a fost aceea de a inmana Trofeul Increderii Head&Shoulders. Acest premiu se va acorda anual unei persoane sau unui grup de persoane care simbolizeaza lupta sustinuta si continua catre succes, in ciuda tuturor greutatilor, si care reliefeaza importanta increderii in sine in tot acest demers.

Cine a castigat Trofeul Increderii Head&Shoulders anul acesta?

Premiul de anul acesta ii revine lui William Watson III, un copil in varsta de sapte ani care traieste intr-o zona rau famata din Knoxville, USA. Tatal lui a fost victima unor violente de strada, fiind ucis in urma unei impuscaturi in luna aprilie a anului curent. In ciuda acestor greutati, William a adoptat o atitudine pozitiva, canalizandu-si energia catre bazinul de inot si devenind un real exemplu pentru colegii lui, prin performantele uluitoare pe care le-a atins.dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter