Michelle Obama a făcut furori într-o pereche de cizme Balenciaga până la coapse: “Acum sunt liberă să fac ce vreau eu”

Publicat pe de Oana Pantazi

Aflată în turneul de prezentare a cărții sale, „Becoming”, Michelle Obama a făcut furori într-o pereche de cizme Balenciaga până la coapse, apariția sa lăsând asistența cu gura căscată.

Michelle Obama a purtat o pereche de cizme Balenciaga până la coapse, în valoare de 4.000 de dolari!

Michelle Obama a fost întotdeauna foarte admirată pentru stilul său vestimentar, însă până acum nu a îndrăznit niciodată atât de mult, după cum singură a recunoscut, condiționată fiind de statutul de Primă Doamnă a Statelor Unite. Iată însă că, săptămâna trecută, a făcut să se vorbească despre ea mai mult ca niciodată, în momentul în care a apărut la Barcalys Center, în New York, unde era așteptată de Sarah Jessica Parker, pentru a-și prezenta cartea, Becoming'.

Cizmele aurii costă nu mai puțin de 4.000 de dolari!

Fosta Primă Doamnă a Americii a venit îmbrăcată cu o rochie aurie lungă, dar crăpată adânc în față, și o pereche de cizme stiletto aurii, ambele Balenciaga, care au făcut auditoriul să-și piardă răsuflarea. Paradoxal, look-ul lui Michelle a detronat-o pe loc pe faimoasa Sarah Jessica Parker – asociată până la confuzie cu personajul sau din Totul despre sex, style icon-ul Carrie Bradshaw.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Michelle Obama (@michelleobama) on

Când era la Casa Albă, Michelle Obama mixa outfituri de designer cu haine accesibile

Ca o Primă Doamnă conștientă de alegerile sale vestimentare, Michelle i-a spus interlocutoarei sale că încălțămintea pe care o poartă nu transmite niciun mesaj și că a încălțat cizmele pur și simplu fiindcă i-au plăcut. Acum sunt liberă să fac ce vreau eu. Erau foarte drăguțe și m-am gândit: Ia uite ce cizme faine!', și-a explicat Michelle alegerea.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LA FASHION WEEK (@lafw) on

Apoi, i-a spus lui Sarah Jessica Parker că,  în calitate de Primă Doamnă, a ajuns să realizeze că moda are un sens' Michelle Obama a făcut furori într-o pereche de cizme Balenciaga până la coapseși că și-a dat seama că hainele pe care le purta făceau o declarație. În perioada în care a Fost la Casa Albă, Michelle obișnuia să mixeze outfituri de designer cu haine mai accesibile, cum ar fi Gap și J Crew. Pentru alegerea ținutelor din turneul de promovare a cărții sale vinovată' este cea care i-a fost stilistă și la Casă Albă, Meredith Koop, care de data aceasta a făcut o alegere îndrăzneață. Dat fiind că imaginea s-a viralizat, cizmele aurii până la coapse s-au dovedit o bună alegere, și nu doar vestimentară, ci și de marketing!

Foto: Hepta, Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter