Mihaela Radulescu debuteaza in teatru

Publicat pe

Mihaela Radulescu este invitatul special al spectacolului „Bad Bed Stories' (Povesti de noapte buna pentru adulti) de Oleg si Vladimir Presniakov jucat pe scena Teatrului National din Iasi.

 

Gandit ca o emisiune TV, acest spectacol de teatru in regia lui Chris Simion vorbeste despre frustrarile sexuale ale cuplului contemporan, despre singuratatea in doi, lipsa de comunicare dintre parteneri, neglijenta, ignoranta, egoism, neimpliniri.

 

Mihaela Radulescu

 

 

Vedeta de televiziune apare astfel in „Bad Bed Stories' intr-un moment in care viata sa personala a suferit mari schimbari: a divortat de Elan Schwartzenberg si tine prima pagina a ziarelor datorita relatiei cu unul dintre prezentatorii matinalului de la Antena 1, Dani Otil.

 

„Probabil ca nimeni nu ne va crede, multi vor spune ca e o strategie de imagine, dar acest proiect a fost cea mai mare coincidenta care mi s-a intamplat. Propunerea lui Chris a venit intr-un moment naucitor din viata mea, cand relatia mea actuala nu era publica. Am acceptat pe loc, am zis ca e un semn, a declarat Mihaela Radulescu pentru Evenimentul Zilei.

 

Cele sase povesti de noapte buna sunt o invitatie la sinceritate si incep cu proiectia video cu Mihaela Radulescu prezentand o emisiune pe care a si sponsorizat-o.

„Bad Bed Stories' va avea premiera pe 13 noiembrie, la ora 19, iar Mihaela Radulescu se va afla la in sala Uzina cu Teatru a Nationalului iesean.

 

Foto: Alex Galmeanu

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter