Mihaela Rădulescu – “Îmi trăiesc viaţa după pofta inimii”

Publicat pe

Într-un mesaj postat pe Facebook, Mihaela Rădulescu a încercat să lămurească anumite lucruri legate de viaţa sa personală. Vedeta are în prezent o relaţie cu sportivul austriac Felix Baumgartner şi încearcă să păstreze un echilibru între viaţa de mamă, profesie şi relaţiile sentimentale.

Mihaela Radulescu

 

„ Fiul meu nu s-a intalnit niciodata cu Dani si nici cu Felix. Raman aceeasi mama iubitoare si responsabila, care nu face greseli majore. Ayan are un tata minunat si nu va cunoaste alt barbat, decat atunci cand voi considera asta un pas logic si nevatamator pentru el.

Nu m-am mutat in Elvetia , nici in Austria, ci locuiesc tot in Monaco, cu puiul meu.

Nu am facut niciun scandal in aeroport, ci doar am raspuns in soapta unei persoane care m-a abordat.

Nu folosesc un nume fals, ci pe cel din acte – Mihaela Schwartzenberg.

Nu mi-am scos nicio coasta si nici nu a dat vreun bisturiu iama in mine. Duc o viata sanatoasa, am o disciplina pe care putini o pot intelege si practica si nu ma lupt ca sa inving batranetea, ci ca sa-mi traiesc viata dupa pofta inimii mele, cu un chef major de a fi ce si cum vreau eu.

Nu mi-am abandonat niciodata copilul, dar nici pe mine, asa ca stiu exact in ce doze sa-mi planific viata de mama, de profesionista in munca mea si pe cea de iubita.

Nu am schimbat nenumarati barbati, nu am fost atat de capabila:)), ci mi-am trait relatiile si casniciile de cate 5,6, 10 ani, atat cat am fost fericita. Nu sunt o devoratoare de barbati, ci o femeie libera, care-si traieste iubirile si care stie si ce vrea si cine e.'

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter