Mihaela Rădulescu, în cărţi pentru noul sezon FERMA, după ce în primăvară ar fi fost în scandal cu producătoarea show-ului

Publicat pe

Mihaela Rădulescu este în cărţi pentru noul sezon FERMA, de la Pro TV, chiar dacă în primăvară a făcut vâlvă în presa tabloidă zvonul că diva de la Monaco ar fi fost în scandal cu producătoarea emisiunii, motivul fiind condiţiile extrem de grele de filmare.

Mihaela Rădulescu, în cărţi pentru noul sezon FERMA, după ce în primăvară ar fi fost în scandal cu producătoarea show-uluiMihaela Rădulescu, în cărţi pentru noul sezon FERMA, după ce în primăvară ar fi fost în scandal cu producătoarea show-ului

Mihaela Rădulescu se află în România, în această perioadă, pentru a pune la punct detaliile apariţiei ei ca prezentatoare în noul sezon al reality-show-ului „Ferma – Un nou început'. Totodată, vedeta a fost solicitată și de un cunoscut lanţ de magazine să aibă o apariţie într-o reclamă pentru ei, scrie Click! .

Oficial, nu există informaţii despre noul sezon FERMA, însă pe surse, ar urma să fie filmat în străinătate, într-o zonă mai caldă sau în Delta Dunării.

Până când încep filmările unui nou sezon al show-ului cu fermieri şi servitori, pentru filmarea de la MasterChef și pentru aparițiile în emisiunile La Măruță și Vorbește lumea.

Potrivit Cancan, cei care au lucrat la această producție au fost foarte nemulțumiți de condițiile cu care ar fi trebuit să se confrunte la filmări.

„Mihaela Rădulescu a agresat-o fizic pe fosta producătoare și totul a fost mușamalizat cu acordul managementului. În Ferma se muncea 14 ore pe zi cel puțin și angajații au fost terorizați. Oamenii sunt gata să se revolte pentru că au muncit sub teroare 3 luni, în frig și în condiții de sclavie',  potrivit unei surse din echipa de filmare, citate de Cancan.ro.

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter