Mihaela Rădulescu începe pregătirile pentru sărbători

Publicat pe

La fel ca în fiecare an, Mihaela Radulescu are deja lista de cadouri pregătită şi este gata să înceapă cumpărăturile pentru cei dragi din timp pentru a evista aglomeraţia şi panica din ajun.

 

Mihaela

 

Vedeta a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie cu un brad împodobit, semn că pregătirile pentru sărbători au început deja la Monaco acolo unde  locuieşte de câţiva ani.

 

Bradul i-a amintit de iernile copilăriei sale în care se juca în zăpadă până când obrajii erau fierbinţi şi roşii.

 

12310524_1222764357738984_405102822937417981_n

 

„Mi-e dor de iernile alea din copilarie, in care ne bulgaream si incingeam sania si obrajii ne erau fierbinti si rosii, in cel mai aprig ger… Iarna de aici e … decoratiune de exterior, dar e doar vina naturii, care a vrut palmieri langa mare, nu brazi', a scris cu multă melancolie vedeta.

 

Mihaela apreciază efortul local şi simte că iarna a venit şi la Monaco „cu toata lista ei lunga de pregatiri, cumparaturi de sarbatori, planuri de revelion, doruri de familie si de mancarea de acasa'.

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter