Mihaela Rădulescu îşi sărbătoreşte astăzi iubitul. Ce i-a transmis vedeta lui Felix Baumgartner

Publicat pe

Felix Baugmartner, iubitul Mihaelei Rădulescu, împlineşte astăzi 47 de ani, iar Mihaela Rădulescu a ţinut ca toată lumea să afle de această sărbătoare, dar şi cât de mult contează iubirea pentru ea.

 

„Sa-mi traiasca sanatos si fericit si sa ne inspiram unul pe celalalt si mai departe. Iubirea e inspiratia suprema…. La multi ani, barbatul meu…', a scris vedeta pe pagina sa de Facebook.

 

Felix îşi sărbătoreşte ziua la Gardone, în Italia, unde a ajuns însoţit de Mihaela.  „Ce mod minunat de a sărbători cei 47 de ani', a scris Felix, postând mai multe fotografii din destinaţia de vis în care se află acum.

 

Cei doi sunt împreună de 1 an şi jumătate, povestea lor de iubire începând după ce vedeta i-a luat un interviu sportivului austriac. Relaţia lor a devenit din ce în ce mai puternică, în primăvara acestui an cei doi plecând într-o vacanţă împreună cu Ayan, fiul Mihaelei.

 

Deşi nu locuiesc împreuna, Mihaela şi Felix se văd de câte ori le permite programele lor destul de încărcate: „Când e să ne vedem sau ni se face dor, ne întâlnim într-o țară sau alta sau pe la jumătatea distanței', spunea ea.

 

Foto: Facebook

 

Mihaela Rădulescu îşi sărbătoreşte astăzi iubitul. Ce i-a transmis vedeta lui Felix BaumgartnerMihaela Rădulescu îşi sărbătoreşte astăzi iubitul. Ce i-a transmis vedeta lui Felix Baumgartner

 

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter