Mihaela Rădulescu, în juriu la “Românii au talent”

Publicat pe

Mihaela Rădulescu este cel de-al patrulea jurat al emisiunii Românii au talent', vedeta urmând să pornească în căutarea unui nou talent alături de Andra, Andi Moisescu şi Bebe Cotimanis.

 

 mihaela-radulescu1

 

Am decis, in sfarsit, sa ma intorc la TV. Am ales PRO-ul cu inima larg deschisa, nu numai pentru propunerea inedita de a face parte din juriul emisiunii cu cea mai mare audienta din Romania, „Romanii au talent”,  dar si pentru oamenii cu care voi face echipa. Am simtit o energie fantastica  si am dat peste niste profesionisti cu care am avut chimia aia la care viseaza orice om care lucreaza in echipa. Gandim la fel, simtim la fel (ca in melodia aia care-mi place mie  si vrem sa facem performanta, de dragul publicului, dar si cu pofta apriga de a descoperi romanii cu adevarat talentati, care merita sa ajunga in atentia tuturor. Abia astept sa incepem munca, iar de la inceputul anului viitor ne veti vedea…in actiune !', a declarat Mihaela Radulescu.

 

Cea de-a cincea ediţie a emisiunii Romqnii au talent' va începe în primavera viitoare.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter