Mihaela Radulescu nu-si vinde hainele purtate

Publicat pe
Mihaela RadulescuMihaela Radulescu a dezmintit stirea aparuta in ziare, potrivit careia si-ar vinde hainele purtate.

In comunicatul dat publicitatii se afirma ca Mihaela nu si-a vandut niciodata hainele, ci le-a daruit prietenelor sau colegelor si nu si-a inchiriat niciodata haine.

Vedeta Antenei 1 poarta creatii semnate de Ingrid Vlasov cu care „are o colaborare minunata si de durata', iar ocazional alege haine create de Razvan Ciobanu sau de Adrian Oianu.

Singurul sau stilist este Dana Budeanu, Mihaela Radulescu facand astfel o sesizare catre Protectia Consumatorului si Garda Financiara impotriva celei care pretinde ca vedeta ar vinde hainele purtate si ca o consiliaza din punct de vedere vestimentar.

Comunicatul mai precizeaza ca Mihaela nu doreste sa faca niciun comentariu legat de noile atacuri ale Andreei Marin, „formulate in acelasi spirit pe blogul acesteia'.

„Daca n-ar fi ingrijorator, ar fi chiar amuzant sa afle pe ce subiect se mai cearta Andreea Marin cu ea insasi…', se mai arata in comunicat.

Cititi, de asemenea:

Andreea Marin si Mihaela Radulescu – Cronica unui conflict
Mihaela Radulescu – Program de diva

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter