Mihaela Rădulescu – O după-amiază perfectă alături de fiul ei

Publicat pe

Mihaela Rădulescu şi fiul ei, Ayan, profită din plin de ultimul weekend îniante de începerea şcolii. Cei doi au avut parte de o după amiază plăcută şi amuzantă la celebrul Club 55 din Saint Tropez.

 

Clubul care atrage celebrităţi din lumea întreagă în fiecare vară poate fi şi un loc child friendly la sfârşit de august şi început de septembrie când petrecerile se termină şi în zonă nu mai rămân decât localnicii.

 

Mihaela şi Ayan s-au plimbat cu yachtul, au mâncat porumb copt şi mai plănuiesc şi alte ieşiri în acest weekend, dar de data aceasta au în vedere câteva activităţi sportive.

 

„Saint Tropez-ul e un loc de neevitat, daca ajungi pe Coasta de Azur, caci iti spune toata istoria boema, toate povestile starurilor franceze si internationale care s-au distrat pe aici…

 

Club 55 e locul meu preferat de mers cu copiii, dat niciodata in toiul verii, ci la sfarsitul lui august sau in septembrie, cand raman localnicii, cand muzica devine …ascultabila si cand nu danseaza nimeni pe mese.
O dupa-amiaza de familie, cu tot cu caine, petrecuta exact asa cum ne-am dorit-o – placuta, amuzanta si intima.'

 

Mihaela Rădulescu – O după-amiază perfectă alături de fiul eiMihaela Rădulescu – O după-amiază perfectă alături de fiul ei

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter