Mihaela Radulescu povesteste ”Istoria unei iubiri” alaturi de Mandinga

Publicat pe

Mihaela Radulescu va juca rolul povestitorului in spectacolul „Historia de un Amor' al trupei Mandinga.

Mihaela RadulescuShow-ul este conceput sub forma unui musical, fiind un melanj de muzica si dans ce cuprinde istoria muzicii salsa din Cuba anilor 60 pana in Bucurestiul zilelor noastre.

Colaborarea Mihaelei Radulescu cu Mandinga pentru spectacolul „Historia de un Amor' nu este prima de acest gen, vedeta fiind implicata de-a lungul timpului si in diferite productii teatrale si cinematografice, precum „Legaturi bolnavicioase', in regia lui Tudor Giurgiu sau „Fall Down Dead', in regia lui John Keeyes, proiecte ce i-au cultivat si mai mult gustul pentru cultura si regia spectacolului.

Show-ul „Historia de un Amor' va avea loc pe 21 martie la Sala Palatului, iar biletele pentru acest spectacol sunt disponibile online, pe www.myticket.ro, precum si in reteaua magazinelor Diverta, la urmatoarele categorii de preturi in functie de pozitia in sala: 45, 60, 75, 90 si 110 lei.

Foto: arhiva Viva!
 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter