Mihaela Radulescu revine pe micile ecrane cu emisiunea ’Alegerile Mihaelei”

Publicat pe

Realitatea TV anunta numele emisiunii cu care Mihaela Radulescu revine pe micile ecrane. “Alegerile Mihaelei” va fi o emisiunea de weekend, un proiect derulat deocamdata pe durata a sase saptamani. Vedeta nu se muta inca in Romania, ci va face naveta Bucuresti-Monaco.

„Alegerile Mihaelei” este un proiect care va prezenta publicului oameni care spun povesti frumoase despre Romania, de la specialisti la artisti, de la politicieni respectati, la oameni simpli remarcabili.

O emisiune de infotainement, care va mentine un echilibru armonios intre informatie si divertisment – se anunta pe site-ul Realitatea.net. Vedeta are alaturi de ea o echipa noua, extrem de solida si pregatita sa faca divertisment de calitate.

Chiar daca este un proiect tv ambitios si solicitant, Mihaela Radulescu nu se muta in Romania. Timp de 6 saptamani, va face naveta Monaco-Bucuresti, doar doua zile pe saptamana, ca sa nu lipseasca mai mult timp de langa fiul ei.
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter