După aprope patru ani de la despărțirea de Dani, Mihaela Rădulescu i-a vorbit acestuia despre viața intimă: ”Am făcut sex...”

Publicat pe

Au trecut aproape patru ani de când Mihaela Rădulescu și Dani Oțil nu mai sunt un cuplu. Fiecare are acum propria viață, însă, de dragul vremurilor de odinioară, ieri, au stat pe aceeași canapea la povești. Unele dintre ele chiar intime.

Innvitată în emisiunea 'Neatza cu Răzvan și Dani', Mihaela a răspuns provocărilor lansate de fostul ei iubit în cadrul rubricii 'Am / N-am' . Multe dintre aceste curiozități au avut legătură și cu viața sexuală a vedetei.

„Nu știu pe ce plajă am fost, dar nu aveam nimic pe mine. Am făcut sex într-o piscină și am fost abordată de persoane de același sex. N-am purtat cătușe niciodată, în nici un fel de circumstanțe și n-am fost surprinsă făcând dragoste', a dezvăluit Mihaela Rădulescu.

Diva de la Monaco a răspuns negativ atuni când a fost întrebată dacă s-a uitat vreodată împreună cu partenerul la filme pentru adulți. „Mihaela oricum nu stă niciodată cu fața la televizor', a intervenit Dani Oțil.

Revedere emoționantă

Mihaela Rădulescu și Dani Oțil au trăit, timp de șase ani, o intensă poveste de iubire. Cei doi s-au despărțit în 2014 și de atunci drumurile lor nu s-au întâlnit. Până ieri când Mihaela a fost invitată în emisiunea coprezentată de Dani.

După ce s-au îmbrățișat, cei doi au depănat amintiri. Cu umor, adesea ușor ironic, semn că amintirile reciproce au rămas puternice, ambii au oferit un moment emoționant,

„Îmi lipsesc mesajele tale. Următoarele mesaje erau să iau și apă minerală. După care veneau mesajele din valul trei: Tâmpita aia care cântă se uită prea frumos la tine, să nu-ți mai ia interviu. Mi-e dor să îmi mai dai câte un mesaj.', i-a mărturisit Dani Mihaelei.

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter