Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner, patru ani de relație. ”Nu suntem un cuplu normal”

Publicat pe

Luna aceasta, Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner au împlinit patru ani de relație. Sunt cel mai cool cuplu al momentului. Ambii extrem de activi, îndrăgostiți ca-n prima zi, amuzanți și atipici. De altfel, chiar Mihaela a mărturisit, într-o emisiune la Pro TV, că ea și Felix nu formează un cuplu normal.

'Cu băiatul ăsta nu poți să trăiești foarte normal, pentru că el când se uită la un munte nu zice ca mine ce frumos e peisajul, el se gândește ce basejump poate să facă, sau cum să treacă cu elicopterul printre dealuri', a spus Mihaela la Vorbește Lumea.

'La prima întâlnire a fost ceva mișto din care nu am înțeles nimic. Nu eram nici pregătită să mă îndrăgostesc. Ai să râzi, dar ideea lui cea mai mișto de romantism a fost să mă scoată la o shaorma în Elveția. Nu suntem un cuplu normal, dar îmi place. E un altfel de viață, dar tocmai asta mi se pare frumos. Când stai toată ziua bot în bot sigur găsești ceva de la care să te cerți. Mai are o calitate fantastică: face curat și spală vasele', a mai spus Mihaela.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter