Mihaela Radulescu strange bani pentru sinistratii din China

Publicat pe

Mihaeal RadulescuMihaela Radulescu a lansat un apel pentru ajutarea sinistratilor din China, victime ale cutremurului care a lovit aceasta tara in data de 12 mai.

In calitate de voluntar al Crucii Rosii, vedeta Antenei 1 sustine intiativa acestei organizatii care a initiat o campanie de ajutare a celor care au suferit pierderi din cauza seismului extrem de puternic. „Va chem in ajutorul celor ramasi fara adapost, fara trecut, fara amintiri, fara familii', spune Mihaela Radulescu in apelul sau.

Nu se afla la prima initiativa de acest fel, in 2006 organizand campania „Vedete pentru sinistrati', o actiune fara precedent la momentul respectiv.

Vedetele, companiile sau oamenii obisnuiti sunt invitati sa se alature acestei campanii, sunand la 0900900002 (reteaua Romtelecom) sau trimitand un SMS in retelele Orange, Vodafone sau Cosmote la numarul 874. Costul unui apel sau al unui SMS este de 2 euro.

Foto: arhiva Viva

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter