Mihai Mitoșeru rupe tăcerea privind împăcarea cu Noemi: "Am fost într-o situație urâtă. Am jucat la două capate"

Publicat pe

În urmă cu câteva săptâmâni, Andreea Mantea i-a dat de gol, precizând că Mihai Mitoșeru și Noemi s-ar fi împăcat la 9 luni de divorț. Acum, prezentatorul lămurește toate aspectele privind viața sa amoroasă, inclusiv în ce stadiu se află lucrurile cu fosta soție.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Pentru a nu mai lăsa loc speculațiilor și bârfelor privind relațiile în care a fost implicat, despărțirile și împăcările cu fosta soție, Mihai Mitoșeru a decis să rupă tăcerea și să spună tot adevărul și ce anume s-a întâmplat, mai exact, de la divorț până acum.

El a crezut că separarea îi va salva, de fapt, căsnicia, că Noemi se va trezi', lucru care nu s-a întâmplat, astfel că între timp el a cunoscut o altă femeie, iar cei doi s-ar fi întâlnit timp de trei luni.

Cite;te ;i> Anna Lesko recunoaște că este o mamă exigentă:„Sunt învățată cu educația strictă a părinților mei și fac militărie cu el'/ EXCLUSIV

'Un an de zile am fost singur, am divortat fără motiv, ne plafonasem. Eu am crezut că dacă divorțăm, ea se trezește, nu s-a trezit. Dar după 6 luni mi-am dat seama că am greșit, dar ea nu și-a mai revenit. Murise tatăl și bunica ei, noi nu ne mai căsătorisem, plus job-ul care o stresa foarte mult. Astfel că un an de zile noi nu am mai vorbit. Și după un an de zile am ieșit și eu cu o fată, am ieșit vreo 3 luni de zile și ea a aflat că noi suntem într-un club și ea a venit acolo. Mi s-a părut foarte tare, dar nu am știut ce să fac. Așa că am scos-o afară să vorbim. Și ea mi-a zis că m-a lăsat un an de zile să sufăr ca să mă trezesc la realitate.După asta a plecat acasă și noi am început să vorbim iar', a declarat Mihai Mitoșeru în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și: Viviana Sposub și Alina Pușcău, primul duel cu eliminare de la Ferma

Mihai Mitoșeru: „Nu o lăsam de izbeliște pe Noemi”

Mihai Mitoșeru a ținut să sublinieze că s-a purtat extrem de frumos cu blondina, dar în cele din urmă ea a decis să pună punct relației din pricina legăturii lui Mihai cu Noemi.

'Dar nici față de fata cealaltă nu m-am purtat urât, deși a spus că nu se simțea bine când a văzut că nu o lăsam de izbeliște pe Noemi, pentru că era într-o perioadă mai grea. Fata aceea a pus punct pentru că nu îi mai plăcea situația, iar Noemi nu poate să iasă din starea asta sau nu vrea și eu nu o pot lua cu forța', a mai transmis vedeta.

Citește și: Ce cadou i-a trimis Alin Oprea fiicei sale la 18 ani, după ce i s-a interzis să vină la majorat:„E dureros, dar o iubesc necondiționat!'

Mihai Mitoșeru rupe tăcerea privind împăcarea cu Noemi: "Am fost într-o situație urâtă. Am jucat la două capate"Mihai Mitoșeru rupe tăcerea privind împăcarea cu Noemi: "Am fost într-o situație urâtă. Am jucat la două capate"

Mihai Mitoșeru: „Am încheiat-o cu amândouă, nu din vina mea”

Astfel, prezentatorul s-a găsit în situația de a juca la două capete', fără totuși să aibă intenția de a-i face rău niciuneia dintre femeile din viața lui, iar până la urmă a încheiat ambele relații.

'Eu nu sunt golan, am jucat la două capete pentru că așa a fost situația. Am fost într-o situație urâtă, așa că am încheiat-o cu amândouă, nu din vina mea. Acum sunt singur, dar am ieșit cu o fată de două ori. Nu știu ce va fi, nu-mi propun nimic, dar vreau o relație cu o fată ok', a conchis Mitoșeru.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter