Mihai Petre a mancat 12 feluri de peste in Polonia

Publicat pe

Mihai Petre si-a petrecut vacanta de iarna in Polonia, acasa la parintii sotiei sale, Elwira.

Pentru ca nu am mai fost de multi ani, de Sarbatori, in Polonia, in acest an am petrecut Craciunul la parintii Elwirei. Acolo traditia este ca in aceasta zi sa se manance 12 feluri de peste. Eu nefiind amator de carne de porc m-am bucurat tare mult. In Ajun, Elwira, mama ei si membrii familiei au gatit si mirosea foarte bine. Pe langa pestele excelent pe care-l gatesc cei din familia Elwirei fac si prajituri foarte bune. Dar am rezistat eroic si doar le-am gustat.', marturiseste amuzat Mihai.

Dupa cateva zile petrecute in familie, Mihai si Elwira s-au relaxat timp de o saptamana la un hotel polonez de lux cu centru SPA aflat langa Gdansk, pe malul Marii Baltice.

Este o zona interesanta, o peninsula lata de un kilometru cu o sosea pe mijloc. Pe stanga este Marea Baltica, agitata ca orice mare, iar pe dreapta un golf, linistit, ca un lac, cu un peisaj foarte frumos. Zona nu este una turistica si de aceea este foarte bine conservata. Am vazut lebede si paduri imense care coborau pana in mare', povesteste Mihai Petre.
 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter