Mihai Petre si-a deschis Academie de Dans

Publicat pe

Mihai Petre, juratul de la Romanii au talent' si sotia sa Elwira si-au indeplinit aseara un vis: deschiderea Academiei de Dans „Mihai Petre”.

 

Noi am inceput sa antrenam inca din 2002, dar la nivel de performanta. Scoala noastra se mandreste cu cateva dintre cele mai bine clasate perechi din tara, insa prin desciderea acestei Academii vrem sa lucram cu toti cei care iubesc dansul. Cursurile noastre sunt dedicate persoanelor care isi doresc sa invete sa danseze, indiferent ca sunt la un nivel incepator sau mai avansat. Vin la sala oameni care imi spun ca ei au doua picioare stangi. Provocarea pentru mine este sa le demonstrez ca nu au dreptate si ca, daca exista un pic de vointa, oricine poate dansa', a declarat juratul de la ProTV.

 

Mihai Petre si Elwira

Evenimentul de deschidere a avut loc chiar intr-una din salile Academiei de Dans, aflata in centrul Sema Park.  Invitatii au putut urmari cateva demonstratii uluitoare ale celor mai bune perechi: de la jive, rumba, samba pana la tango sau vals, ringul de dans a vibrat sub pasii dansatorilor care i-au lasat masca cu miscarile lor pe cei prezenti.

Sala de dans "Mihai Petre"
In cadrul Academiei, doritorii pot invata nu doar dansuri latino, ci si dansuri populare.

 

Corina Caragea si Elwira

Foto: PR

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter