Mihai Petre si-a invatat colegii din ”Aniela” sa danseze cotillion

Publicat pe

Diana Dumitrescu, Razvan Fodor, Denis Stefan si Ioan Isaiu sunt doar cativa dintre actorii din „Aniela' care au invatat sa danseze cotillion de la colegul lor, Mihai Petre, un dansator recunoscut pe plan international.

« Cotillion-ul este un vals cu anumite trasee ale perechilor, o formatie in care se danseaza vals. Repetitiile pe care le-am facut au fost foarte placute si am fost surprins ca toti colegii mei au invatat repede pasii. Sunt foarte seriosi, s-au concentrat, au executat intocmai pasii pe care i-am aratat si am fost foarte multumit de lectiile cu ei », marturiseste Mihai Petre.

Aniela

Desi li s-a parut dificil la inceput, actorii au deprins repede pasii si datorita calitatilor exceptionale de pedagog ale lui Mihai.

Aniela

« A fost destul de greu, mai ales ca te incurca putin trenele rochiilor si trebuie sa fii foarte atent sa nu calci pe rochiile colegelor, dar ne-am descurcat, iar secventele de bal au iesit spectaculos!', spune Diana Dumitrescu.

Aniela

Mie mi s-au parut grele repetitiile, a fost mai usor la calarit, insa a fost frumos. Eu mereu am crezut ca am picioarele <> si nu stiu sa dansez, dar cred ca la vals m-am descurcat. Cu Mihai Petre m-am imprietenit cand filmam la Ingerasii', dar abia acum l-am cunoscut ca profesor si mi-a placut foarte mult, m-a impresionat cat de bine explica, preda, este foarte tare', adauga Razvan Fodor.

Aniela

A fost frumos, am dansat ca un fulg, picioarele mele amandoua stangi m-au ascultat de data asta, nu m-am facut de ras. Iar Mihai Petre este ultra-profesionist, ca un patinator pe gheata, este o placere sa te uiti la el, iubeste ceea ce face si a reusit sa ne faca si pe noi sa ne placa', a declarat Ioan Isaiu.

 

Abonează-mă la newsletter Abonează-mă