Mihai Petre si Catalin Botezatu au fost numiti Ambasadori...

Publicat pe

Mihai Petre si Catalin Botezatu au fost numiti Ambasadori ai Romaniei in Regatul… Chivas. La invitatia lansata de Pernod Ricard Romania, cele doua vedete vor participa anul acesta la cea de-a 65-a editie a Festivalului International de Film de la Cannes (16-27 mai), caruia selectul brand de bauturi i se alatura pentru al patrulea an consecutiv.

Mihai Petre si Catalin Botezatu vor fi cazati la faimosul Hotel Martinez, vor vizita Chivas House, una dintre locatiile cele mai selecte din lume, vor lua parte la cele mai glam petreceri si vor beneficia de tratament VIP pe tot parcursul vizitei.

De ce ei si nu altii? Pentru ca intr-un secol în care notiunea de gentleman pare pierduta în timp, cei doi nu par sa fi uitat de loc ce inseamna onoarea, loialitatea si cavalerismul, asemeni curtoaziei definite de Chivas Regal.
 

Catalin Botezatu s-a declarat extrem de fericit si onorat sa fie invitat pentru a treia oara, de Chivas la Festivalul International de Film de la Cannes. Din experienta anilor trecuti, pot deja sa confirm ca voi avea parte de momente extraordinare. Anul trecut, spre exemplu, am avut placerea sa o cunosc pe Jane Fonda, la una dintre cele mai glam petreceri de acolo. Sunt foarte curios ce surprize mi-au rezervat cei de la Chivas in acest an.'

Mihai Petre se afla la prima participare la festival si asteapta cu nerabdare evenimentul. Ma bucur sa fac parte din delegatia Romaniei la Cannes. Sunt convins ca voi avea parte de o experienta exceptionala, avand în vedere agenda pregatita de Chivas pentru sejurul nostru de pe Riviera Franceza.'

Foto: Arhiva Ringier
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter