Mihai Petre si Elwira Duda au facut nunta la palat

Publicat pe
Mihai Petre si Elwira Duda au avut o nunta ca in povesti, dupa ceremonia religioasa de la Biserica Domnita Balasa, mirii urcandu-se intr-o limuzina si indreptandu-se spre Palatul Stirbei.

Elwira a purtat o rochie lunga, eleganta, batuta cu pietre si a vrut ca peste tot in palat sa fie margarete, florile sale preferate.

Mihai Petre, Andreea Marin Banica, Stefan Banica, Elwira Duda

Colegii lui Mihai de la „Dansez pentru tine', Stefan Banica si Andreea Marin Banica, Wilmark sau Amalia Enache au avut rezervate mese, botezate fiecare dupa un stil de dans.

Petrecerea a fost deschisa cu vals, un dans pe care mirii nu apucasera sa il repete, invitatii molipsandu-se rapid si dansand toata seara. Daca Andreea Marin a incercat cele mai complicate ritmuri, Stefan Banica a ramas fidel rocknroll-ului, iar Wilmark nu a avut concurent la dansurile latino.

Elwira l-a surprins pe Mihai cu un colaj al celor mai importante momente ale relatiei lor: de la primul sarut la momentul cererii in casatorie.

Vezi Galeria foto.

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter