Mila Kunis si Ashton Kutcher – După copil, urmează căsătoria - FOTO

Publicat pe

Evenimentele se precipită în viaţa simpaticului cuplu Mila Kunis-Ashton Kutcher: după logodnă şi anunţul că vor avea un copil, cei doi urmează să se căsătorească în luna aprilie.

 

Va fi, se pare, o ceremonie restrânsă organizată la Los Angeles, pentru ca îndrăgostiţii să îşi oficializeze relaţia înainte de a deveni părinţi. Mila, mai ales, îşi doreşte un eveniment discret, alături de familie, urmat de un grătar în grădină după aceea”, a declarat un apropiat pentru The Sun.

 

Actorul mai are în plan si o petrecere mai mare, care i-ar plăcea să aibă loc în Franţa, undeva spre sfârşitul anului. Însă totul depinde de felul în care cei doi se vor descurca în cel mai greu, dar şi mai frumos rol al carierei lor de până acum: acela de părinţi.

 

Mila Kunis şi Ashton Kutcher sunt împreună de 2 ani, actorul începând relaţia cu frumoasa actriţă născută în Ucraina la aproape 1 an după ce pusese punct căsniciei de 7 ani cu faimoasa Demi Moore.

 

Mila a avut şi ea o relaţie de lungă durată cu Macaulay Caulkin, cei doi despărţindu-se după 8 ani petrecuţi împreună.

 

„Voi avea copii. Sunt prea egoistă ca să-i am acum, dar când voi avea, nu cred că trebuie să fiu căsătorită. Am nevoie de o persoană în viaţa mea care să ţină la mine şi la copiii mei, nimic mai mult”, declara în 2011 actriţa.

 

Se pare că Mila a găsit, în sfârşit, persoana pe care o căuta.

Mila Kunis si Ashton Kutcher – După copil, urmează căsătoria - FOTOMila Kunis si Ashton Kutcher – După copil, urmează căsătoria - FOTO

Foto: Hepta, Northfoto 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter