Miley Cyrus și Jared Leto, prieteni cu beneficii?

Publicat pe

Cele două vedete ar fi hotărât să aibă o relație bazată strict pe sex.

Jared Leto with Miley Cyrus "Technicolor daydream..Me + the beautiful @mileycyrus #VMAs xoxo" Supplied by Instagram.com/face to face   August 31, 2015  *** Local Caption *** 33206505

Miley și Jared au stabilit să se întâlnească ocazional, fără a avea foarte multe așteptări unul de la celălalt. De asemenea, actorul ar fi stabilit niște parametri foarte clari în ceea ce privește legătura dintrei ei.

 

Au fost în Los Angeles într-un weekend la două strângeri de fonduri separate, însă, ulterior, s-au întâlnit la un hotel din West Hollywood… Nu se duc aproape niciodată la Miley acasă pentru că ar fi foarte ușor ca paparazzi să-i prindă. Iar atunci când petrec noaptea la hotel, aleg unul cu acces subteran. Miley știe că Jared se întâlnește cu multe alte femei, dar le-a spus prietenilor că nu îi pasă și că e mai mult decât fericită să țină aranjamentul dintre ei secret',  a declarat o sursă apropiată celor doi.

 

Nu este prima dată când se aud zvonuri despre o posibilă relație între aceștia, ei ținând prima pagină a ziarelor cu acest subiect și în 2014.

 

Mai mult decât atât, după premiile MTV Video Music, Miley și-a manifestat atracția față de Leto, postând pe profilul său de Instagram o fotografie cu starul de la Hollywood.

 

Între cei doi există o diferență de vârstă de 20 de ani, Miley împlinind recent 23.

 

În ultima vreme, despre cântăreață s-ar fi zvonit că ar avea o relație cu modelul Victorias Secret, Stella Maxwell, ba chiar că s-ar fi împăcat cu fostul iubit, Liam Hemsworth.

 

Sursă foto: northfoto.com.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter