Miley Cyrus și Patrick Schwarzenegger – Au o relație controversată

Publicat pe

De când a devenit iubitul celebrei Miley Cyrus, Patrick fiul de 21 de ani a lui Arnold Schwarzenegger și a fostei sale soții, Maria Shiver, a devenit ținta unor discuții aprinse cu părinții săi.

 

Se pare că nici Arnie și nici Maria nu agreează idea că Patrick a ajuns în anturajul excentricei cântărețe, cunoscute nu doar pentru performanțele sale muizcale, ci și pentru scandalurile și ieșirile neadecvate pe care le-a avut de-a lungul timpului.

 

Cum Patrick n-a dat niciun semn că ar fi gata să se conformeze, părinții săi au recurs la arma supremă: dezmoștenirea. Se pare că în contul tânărului s-ar afla o sumă frumușică, peste 40 de milioane de dolari, bani la care acesta ar urma să aibă acces la împlinirea vârstei de 25 de ani. Disperați să nu-și vadă fiul luând-o pe urmele lui Miley, Arnold și Maria l-au amenințat că, dacă nu încheie relația cu artista, îi vor retrage toți banii din cont.

 

Claudia Cojocea, Foto: Hepta

Miley Cyrus și Patrick Schwarzenegger – Au o relație controversatăMiley Cyrus și Patrick Schwarzenegger – Au o relație controversată
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter