Minodora a slăbit 20 de kilograme cu ajutorul unor picături care îi taie pofta de mâncare: "Mâncam nonstop, chiar dacă am stomacul tăiat!"

Publicat pe

Silueta Minodorei este într-o continuă transformare, de mulți ani încoace. Cântăreața a recunoscut în nenumărate rânduri că a încercat toate dietele inventate vreodată, însă odată ce reusește să scape de câteva kilograme își permite iarăși să mânânce tot ce-și dorește și colăceii îi revin. A descoperit, însă, niște picături care îi taie pofta de mâncare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

După multe eforturi, Minodora a reușit să ajungă la silueta pe care o avea la 20 de ani, însă parcursul nu a fost deloc ușor. A testat zeci de diete, trucuri de slăbit, tratamente și chiar a trecut printr-o operație de micșorare a stomacului. Cu succes temporar, însă. De fiecare dată, kilogramele pierdute se întorceau imediat ce renunța la restricții, mai ales că artista recunoaște că este o gurmandă.

„Am mai slăbit o dată, da, în urma unui pariu. Am slăbit 21 de kg, m-am menținut trei ani și pe urmă n-am mai putut. Am mâncat fără carbohidrați, fără dulciuri, fără băutură, alcool, am înnebunit. Am rezistat până am ajuns la mama acasă și am poftit la cornulețe cu gem. Și am mâncat un lighean din ăsta mare. În momentul în care papilele gustative deprind gustul de bun, e nasol. Eu cât am stat acolo, trei-patru zile, cu cornulețe cu gem nonstop, m-am și nenorocit. După, am crezut că nu m-am îngrășat. Și am tot mâncat și am ajuns la 98 la loc', a spus Minodora, la o emisiune TV.

Nici operația nu a ajutat-o prea mult

Mulți dintre cei care ajung la cuțit și optează, ca ultimă soluție, pentru operația de micșorare a stomacului, au senzația că nu mai este nevoie de efortul lor. Însă nu este deloc așa. Dieta trebuie menținută și, cel mai important, cantitățile de mâncare.

Minodora a slăbit 20 de kilograme cu ajutorul unor picături care îi taie pofta de mâncare: "Mâncam nonstop, chiar dacă am stomacul tăiat!"Minodora a slăbit 20 de kilograme cu ajutorul unor picături care îi taie pofta de mâncare: "Mâncam nonstop, chiar dacă am stomacul tăiat!"

„M-am dus la operație. Și în cabinet, am insistat să nu fiu foarte slabă. Am zis că nu-mi doresc 50 de kilograme. Mi-a lăsat stomacul puțin mai mare decât este normal. Am slăbit 19 kilograme, după care am pus la loc. Mâncam nonstop, chiar dacă am stomacul tăiat', a mai povestit Minodora.

Într-un final, Minodora a reușit să slăbească întorcându-se la clasicele diete și ajutându-se de niște picături care îi taie apetitul.

„Acum, de un an de zile, sunt atentă la ce mănânc. Mănânc mai puțin și mă ajută niște picături aduse din străinătate care taie pofta de mâncare. Eu am făcut două luni de zile masaj și intenționez să intru ca lumea la sport', a mai explicat Minodora.

Într-un an, Minodora a slăbit 20 de kilograme și a avut curaj să posteze o fotografie în costum de baie pentru ca fanii ei să vadă cât de mult s-a transformat din punct de vedere fizic.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter