Mirabela Dauer a izbucnit în lacrimi în direct: "Mihai a murit cu zile, din cauza unei greșeli"

Publicat pe

Moartea lui Mihai Constantinescu a îndurerat o țară întreagă, artistul fiind unul dintre cei mai iubiți muzicieni autohtoni. Și Mirabela Dauer, buna lui prietenă, a fost profund afectată de veste. Artista a izbucnit în plâns în direct, în timpul unei emisiuni, în timp ce vorbea despre Mihai Constantinescu.

Din păcate, Generația de Aur a artiștilor români se împuținează pe zi ce trece, iar Mihai Constantinescu, din nefericire, a plecat și el să-și întâlnească prietenii… Invitată la Star Matinal de Weekend, Mirabela Dauer, o bună prietenă a lui Mihai Constantinescu, și-a exprimat durerea și regretul cu privire la moartea artistului, pe care o consideră prematură.

„M-am liniștit că Simona nu este singură, îi are pe frați, pe surori, pe nașă. Este o mare pierdere, încă nu îmi revin. Nu a fost bolnav, sunt convinsă că este o poveste urâtă, o greșeală a unor medici, probabil că vor plăti ei undeva. El nu a avut acest destin, era un om puternic, sportiv, un om sportiv, nu avea cum să se întâmple așa ceva”, a declarat Mirabela Dauer, printre lacrimi.

„Nu am vrut să plâng”

Mirabela Dauer este convinsă că Mihai Constantinescu a murit cu zile, cu atât mai mult cu cât artistul ducea o viață extrem de cumpătată, artista sugerând că a fost vorba despre o eroare medicală…

„Mihai nu era un om bolnav, a murit cu zile, a fost o eroare, noi știm unde, dar Mihai a murit cu zile. Era un om puternic, care nu a făcut greșeli în viața lui, n-a băut, n-a fumat. N-ai cum peste noapte să te îmbolnăvești. A fost cea mai neagră săptămână din viața mea. M-am dus la biserică, mi-am luat rămas-bun, dar nu m-am dus la cimitir, n-am putut. Nu pot să-mi conduc prietenii pe ultimul drum. Nu am vrut să plâng, am zis că trebuie să fiu puternică”, a mai spus Mirabela Dauer, conform  spynews.ro.

Foto: Instagram, captură video

Mirabela Dauer a izbucnit în lacrimi în direct: "Mihai a murit cu zile, din cauza unei greșeli"Mirabela Dauer a izbucnit în lacrimi în direct: "Mihai a murit cu zile, din cauza unei greșeli"
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter