Mirabela Dauer, operată de urgență. I-a fost extirpat un rinichi

Publicat pe

Cântăreața Mirabela Dauer a fost operată de urgență, în această dimineață, a confirmat pentru Antena Stars, Raoul, unul dintre cei mai buni prieteni ai ei.

Potrivit lui Raoul, artistei îi fusese descoperită o tumoare pe unul dintre rinichi, motiv pentru care a fost necesară extirparea organului.

„Despre Mirabela Dauer ştiu de la ea totul, cert este că ea este un om care are grijă de sănătatea ei. La ultimile analize i s-a găsit o tumoră la rinichi, poziţionată greşit şi a fost necesară extirparea rinichiului şi a pietrei, a tumorei. Operaţia a avut loc azi şi acum este la terapie, ea a vrut ca totul să se întâmple discret. Dar nu va fi nevoie să stea la pat multe zile, luna viitoare ea va sta mai relaxată, nu va merge cu mine în turneu, operaţia o împiedică să ajungă în SUA acum, vreau să spun că ştiam de operaţie, a fost ţinută ascunsă. Ea a fost foarte curajoasă şi a primit vestea matur. Nu este singură, are alături persoane dragi care sunt pregătiţi să o ajute oricând', a declarat Raoul la Antena Stars.

La scurt timp de la operație, însăși Mirabela Dauer a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care a încercat să-și liniștească fanii:

„Dragii mei,

Nu m-am gândit că e o mare ştire faptul că a trebuit să suport o intervenţie chirurgicală.
Da, dragilor, am trecut printr-unul dintre acele momente!… De fapt, doctorii au trecut!
Vă daţi seama ce se întâmpla dacă nu ieşea bine?!…
Acum mă relaxez, pentru că urmează o perioadă de recuperare, ceea ce pe mine mă enervează, doar mă ştiţi cât de activă sunt!
Şi în plus abia aştept să revin în faţa voastră să vă dăruiesc din sufletul meu prin cântec… asta e marea mea bucurie.
Ce să facem, în viaţă trecem şi prin clipele mai dificile… şi-atunci ne sprijinim pe sentimente adevărate…. iar eu am avut tot sprijinul din dragostea voastră, a fanilor mei.
Vă iubesc şi vă mulţumesc!
Şi ne revedem foarte curând…
Vă îmbrăţişez tare, tare…
Mira'

În urmă cu câteva lui, Mirabela a vorbit despre motivul pentru care s-a îmbolnăvit atât de grav. Este vorba, se pare, din cele spuse de ea, de una dintre cele mai populare și, totodată, cele mai eficiente diete din lume: Dukan.

'Am ținut tot ce există (în materie de diete – n.r.), inclusiv Dukan. Da, am avut probleme, am ținut 6 luni Dukan. N-am ajuns la spital pentru că am avut norocul să am lângă mine prieteni buni care au zis Gata!'… pentru că nu-mi era bine din anumite puncte de vedere. Nu am avut probleme cu ficatul, ci cu rinichii. Proteine multe… și eu și așa sunt mâncătoare de carne…', spunea Mirabela Dauer.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter